Влюбена си лудо в партньора си? Искаш да прекараш живота си с него? Двамата не можете един без друг? Да, това са част от знаците, които могат да ти подскажат, че трябва да продължите да сте заедно. Ето и тези, които ще ти покажат, че вие сте родени един за друг:

1. Вие сте по-добри заедно

Ти си различна, откакто си с него. По-спокойна си и търпелива. Той те кара да си такава, а ти го искаш все повече.

2. Вие се уравновесявате

Когато си раздразнена, ядосана, той е този, който може да те успокои. Той те мотивира да не се предаваш, а ти си неговата упора. Знаеш, че можеш да разчиташ на него.

3. Вие се подкрепяте

Когато губиш вяра в себе си, той ще е там и няма да те остави да се сринеш. Окуражава те, за да постигнеш своите мечти, и ти напомня колко много можеш да постигнеш. Естествено ти правиш същото.

4. Искате бъдеще заедно

И двамата спестявате пари за сватба, за апартамент. Грижите се за здравето на другия, защото се обичате прекалено много.

5. Работите добре като екип

Ти и половинката ти познавате силните и слабите си страни. Знаете как да комуникирате, как да работите заедно и това е причината да действате по-бързо, защото сте екип.

6. Живеете в настоящето

Връзката ви е по-здрава от всякога, както и тази с приятелите, семейството и колегите. Връзката ви е твой и негов приоритет. Полагате усилия, за да се движите напред.

7. Помагате си

Когато той не може да даде даден отговор, ти винаги си готова да му помогнеш, както е и обратно. Напомняте си за важни срещи и за уговорките между вас. Когато той знае повече в дадена област, винаги е готов да ти предложи помощта си.

8. Можете да се справите с всеки проблем

Понякога стресът през седмицата е прекалено голям, но половинката ти е готова да ти помогне да се отпуснеш. Можеш да разчиташ на него, както и той на теб. Разпределяте си задачите, за да имате повече време за себе си и да се фокусирате върху важните неща.

9. Ти си по-щастлива от преди

Не може да става и на въпрос дали сте един за друг. Знаеш, че сте невероятен екип, по-добри се заедно и по-щастливи.