Весело примигващи светлинки, мирис на канела и мандаринки, много подаръци и приповдигнато настроение - декември е вече тук, което означава само едно - месецът на безкрайните празненства и прекрасни забавления вече настъпи.

И макар очакването на всички тези прекрасни мигове да ни изпълва с приятни чувства, в съзнанието ни често се прокрадва една притеснителна мисъл: "Какво ще облека на коледното парти в офиса, на семейното събиране, на задължителния коктейл с приятелките?".

Може би най-притеснителната част от най-вълшебния месец от годината е именно изборът ни на облекло. Добрата новина е, че търсенето на идеалния тоалет в никакъв случай не е стресиращо или пък скъпо занимание. И тъй като навън е студено, имаме прекалено много ангажименти, а и по магазините е лудница, можем да се доверим на удобствата, които ни предлага онлайн пазаруването. Онлайн магазин Mania е мястото, на което бързо и лесно откриваме невероятни модели маркови дрехи, някои от които са чисто нови и още с етикетите. Да, разбираме, че самата дума "марков" предполага, че става дума за скъпи дрехи, които няма да се отразят благоприятно на семейния бюджет. Е, ще побързаме да споделим, че магазини Mania предлагат качествени дрехи и аксесоари на изключително ниски и изгодни цени. 

А след като вече знаем кой е най-лесният, бърз и удобен начин за пазаруване на празничните тоалети, идва време да поговорим и за самите тях.

8-ми декември - празникът на всички студенти

Спомняме си с какъв трепет очаквахме 8-ми декември, когато бяхме в университета. Празникът наистина е специален и изисква наистина специален тоалет. И тъй като става дума за млади момичета, които искат да блеснат пред колегите си, горещо препоръчваме да не се ограничават с прекалено скучни или пък еднообразни рокли.

Рокля BCBG Max Azria от mania.bg    Рокля Fad Cover от mania.bg

В този случай би било напълно подходящо дължината да бъде по-къса, а цветът и самият модел да бъдат по-нестандартни.

Фирмено коледно парти

Без значение дали коледното парти ще се проведе в тесен колегиален кръг, или пък ще се забавлявате в някое шикозно заведение, най-подходящият избор на тоалет със сигурност е роклята. Разбира се, задължително е да вземем под внимание мащаба на самото парти. 

Рокля Banana Republic от mania.bg     Рокля Nina West от mania.bg
 

В случай, че става дума за скромно събиране в края на последния работен ден за годината, то тогава можете да се спрете на елегантна, но в същото време удобна рокля. Най-добре е да заложите на по-дълга рокля, която няма прекалено разголени елементи.

Ако пък ви предстои специално събиране, то тогава подходящата рокля определено трябва да се различава от ежедневния ви избор. 

Дългоочакваното събиране

За никого не е тайна, че Коледа е празникът, на който прекарваме най-много време със семействата ни. Магичното време от годината ни напомня кои са най-важните хора за нас. 

 Рокля Vera Wang от mania.bg    Рокля Moss Copenhagen от mania.bg

 

Отлично разбираме, че изборът на тоалет за подобно събиране може да изпрати точното послание към членовете от семейството, които не сме виждали отдавна. Няма как да скрием, че това е моментът, когато искаме да изглеждаме наистина добре.

Най-добрият начин да опишем подходящата визия е "сдържана елегантност". Например, рокля с дължина до коленете, с обикновено деколте и ръкави.

Многобройните домашни покани

Сезонът на домашните гостита - партито, което ни дава възможност наистина да се отпуснем сред близките ни хора. През месец декември броят на имените дни е огромен, което означава, че ще бъдем поканени поне на няколко от тях. Това е и причината, поради която би било най-добре да сме подготвени с няколко подходящи тоалети.

 Рокля Michael Kors от mania.bg      Рокля Ralph Lauren от mania.bg

 

Препоръчително е да заложим на не прекалено претенциозни тоалети, но все пак е най-добре да вземем предвид стила на обличане на домакините. В никакъв случай не бива да избираме прекалено къса рокля, с която ще се чувстваме некомфортно през цялата вечер.

Бляскава новогодишна визия

Винаги свързваме месец декември не само с прекрасните семейни моменти, но и с посрещането на Нова година. Това е моментът, когато имаме чувството, че всичко е възможно; че от 1-ви януари ни очакват големи промени и нищо не може да ни спре.

 Рокля Nly Trend от mania.bg             Рокля BCBG Max Azria от mania.bg

 

Ето защо този специален празник изисква и специална рокля, с която да заблестим и да посрещнем подобаващо 2019-та година. Най-добрият избор за този специален празник е рокля, която ще прикове всички погледи, ще ни накара да се чувстваме специални и да дадем подобаващ старт на новото начало. Блясъкът е задължителен и няма нищо прекалено - пайети, капси, искрящи цветове, златисти и сребърни отблясъци - това е празникът, на който можем да си позволим да изглеждаме наистина заслепяващо.

Най-вълшебният и изпъстрен с празненства месец от годината е вече тук. Нямаме търпение всички прекрасни празници да настъпят, за да се видим с всички близки хора и да се забавляваме. 

И тъй като декември е месецът на подаръците, можем да си позволим да обзаведем гардероба с нови тоалети. Да, може би веднага сте се досетили, че коледното настроение може да бъде още по-приповдигнато, ако открием онази специална рокля, с която се чувстваме като принцеси. Магазини Mania ни дават възможност да заявим себе си и да се сдобием с така мечтаните дрехи, без да ни се налага да правим каквито и да било компромиси с цената за сметка на качеството. Това е мястото, на което можем да открием точно това, което търсим, и то на изключително ниски цени. 

Как ви звучи откриването на маркови дрехи на цени по 10 лева? Да, не сме се объркали. В магазини Mania има зареждане с находки в разпродажба всеки ден, както и тоалети с 60% намаление.

Обзавеждането на гардероба ни с прекрасни тоалети за най-прекрасния месец през годината вече може да започне. Весели празници!