Коледа и Нова Година предстоят след по-малко от месец, а в предпразничната суматоха често забравяме да обърнем внимание на най-важния човек в нашия живот – на себе си.

Истината, която често пренебрегваме е, че за да дадем любов, спокойствие и подкрепа на най-близките си хора на първо място трябва да сме ги дали на себе си. Един стресиран, изнервен и недоволен човек няма как да бъде полезен за околните. Затова те предизвикваме да подходиш малко по-нестандартно в края на тази година, когато обикновено всяка от нас си прави равносметка на изминалите 12 месеца и прави планове за идните 12.

Позволи си да мечтаеш и да превърнеш мечтите си в реалност, а за да постигнеш това просто трябва да направиш първата крачка. Тази година направи незабравим подарък на себе си. Всички знаем, че изживяванията, които ни променят са най-чудесните подаръци, затова ти предлагаме да заложиш на тренинг за личностно развитие, който ще ти отговори на някои от най-важните въпроси, които всеки човек си задава, а именно:

Обичаш ли себе си?
Копнееш ли другите да те ценят и обичат?
Имаш ли хармонична връзка?
Реализираш ли мечтите си?
Подкрепяш ли себе си дори когато се проваляш?
Искаш ли да бъдеш оценен по-високо и да получаваш повече пари?
Ти можеш да го постигнеш!

Двете дами, които ще водят тренинга Ина Пеева и Елина Стоянова ще ти помогнат чрез различни техники и похвати ще разбереш кога и къде си забравила себе си, как ти влияят семейните модели. Ина и Елина ще ти помогнат още да се гмурнеш в собственото си море от възможности, за да извадиш най-доброто, на което си способна. След този тренинг ще притежаваш инструменти, за да сътвориш живот пълен с любов и изобилие.


Ина Пеева за себе си:

Завършила съм рехабилитация към Медицински Колеж – София, бакалавърска степен „Социална педагогика“ към СУ „Климент Охридски“ и магистърска степен „Рехабилитация при заболявания на нервната система и опорно-двигателния апарат“. Допълнителни обучения: Курс Рейки (майсторска степен); Курс по психология на личността; различни тренинги и други.

Пътят на моето развитие мина през работа с клиенти повече от десет години, житейски бури, тихи и умиротворени дни в Индия…

Сега сбъдвам мечтите си като се занимавам с лечебен масаж, лечебна физкултура, водя психологически тренинги и йога.

Щастлива съм да творя живота си и да посвещавам в това изкуство!

 

Елина Стоянова за себе си:

През 2009г. завърших Медицински университет София. Работих в болница 5 г. По специалност съм акушерка. В момента работя като медицински представител и още нещо…

Съзнателният ми живот започна с лекуването и „поправянето“ на човешкото тяло и плавно премина в желанието да лекувам човешките души. Един красив летен ден на 2009 г осъзнах, че имам диплома, работа, приятели, но нямам нещо много важно. Бях недоволна, нещастна и с усещането,че не съм цяла. Тогава взех решението да тръгна по този труден, но единствено верен път – Пътят към себе си. Инвестирах парите си в тренинги и семинари за личностно развитие,а времето си в четене на различна литература. Сертифицирах се в Рейки терапия, подложих се на много констелации, за да стигна до момента в който хората ме търсят не, за да им препоръчам медикамент, а за да ги изслушам и посъветвам.

С голямо уважение и любов към всеки, който се чувства готов и има желание за промяна, искам да дам знанията и уменията, които притежавам, за да живеем всички пълноценен и осъзнат живот Тук и Сега!


Тренингът ще се проведе на 17.12.16г., от 14:00 ч, в хотел Триада.

Цена:

до 05.12.16 г. - 30 лв
до 05.12.16 г. - 50 лв. (цена за двама присъстващи)

 от 05.12.16 г. до 16.12.16 г - 40 лв.
 от 05.12.16 г. до 16.12.16 г. - 70 лв (цена за двама присъстващи)

 В деня на събитието 17.12.16г. - 50 лв

 Банкова сметка: BG65TTBB94001525176582


За повече информация: 

Facebook ивент на събитието

0899509332
0898665823
az_tvorya_jivota_si @ abv.bg