С цел да осигури на всяко семейство нужното спокойствие за пълноценно отглеждане на дете, водещата компания за кредитиране – Кеш Кредит, разработи нов продукт, предоставящ финансиране до 2000 лв. при отпуск по майчинство. Специална цена и преференциални условия за ползване, са сред предимствата, които компанията осигурява за подпомагане на семействата в периода на отглеждането на своето дете.

Майчинството е време, изпълнено с прекрасни нови преживявания, но и с неочаквани разходи. От подготовка на жилището и обзавеждането на детската стая - до памперсите, храната и дрешките, които умаляват в рамките на седмици. Това изправя семействата пред взимането на важни финансови решения, за да успеят да се справят с всичко.

Жените по време на майчинство са в групата на потребителите, които получават кредитиране изключително трудно. Независимо от регулярната месечна помощ за майчинство, финансовите институции често не приемат техните доходи за достатъчно сигурни, за да обезпечат кредит и това е довод за отказ за финансиране.

Именно затова Кеш Кредит е насреща да облекчи младите родители с ексклузивна оферта, предоставяйки им повече средства при минимално оскъпяване и без необходимост от обезпечение, за да са спокойни по време на това красивото семейно изживяване. Това е поредният продукт, подготвен спрямо индивидуалните потребности и предпочитания на клиентите на компанията, което утвърждава портфолиото на кредитора като всеобхватно и готово да посрещне нуждите на всеки клиент.

Кеш Кредит се стреми да мотивира и подпомогне българските семейства, като предлага по-добри условия за всички родители. Зад този принцип на водещата компания стои и вътрешната ѝ политика за успешно родителство. Тя цели да адаптира работната среда спрямо семейните нужди така, че да може всеки успешен служител да бъде още по-успешен родител.

Всеки служител на Кеш Кредит може да се възползва от гъвкаво работно време и допълнително здравно осигуряване, за да има възможност да отделя повече внимание и грижа на своите близки. Всички бъдещи родители в компанията могат да се възползват и от преференциални условия за различни медицински процедури, както и бонуси по време на първите им стъпки в отглеждането на дете.

През годините, компанията е партнирала и с различни фондации за подпомагане не само в периода на родителството но и при проблемно зачеване, което затвърждава позицията на Кеш Кредит в подкрепа на младите семейства!

В навечерието на най-слънчевия празник – „Деня на детето“ Кеш Кредит напомня, че да осигурим здравословна и щастлива среда на децата е инвестиция в бъдещето им и не бива да я пренебрегваме.