През 2020 се надявам да приемеш и да се освободиш от всички твои недостатъци и страхове. Надявам се да не изпуснеш възможностите, които ще ти се отворят. Надявам се да започнеш годината с различен поглед над живота, над себе си. Надявам се да постигнеш всичко, което искаш, и да се освободиш от всичко, което те задържа и те дърпа назад.

През 2020 се надявам сама да управляваш живота си. Не трябва друг да го прави. Мисли за себе си, а не какво околните биха казали. Надявам се да имаш силата да живееш по начина, по който ти искаш. Надявам се да се ръководиш по собствените си желания и мечти, а не да позволяваш на някой друг да го прави. Надявам се, че това ще е годината, в която ще започнеш да пишеш своята история и ще запълниш страниците една по една.

През 2020 се надявам да си върнеш сърцето, да не го дадеш на човек, който не те обича и не би избрал теб. Надявам се да се откъснеш от спомените за отминали събития и за хора, които са си тръгнали. Започни без онези, които са се отказали от теб. Те не заслужават място в мислите и в сърцето ти. Новата година е ново начало.

Надявам се да разбереш своята стойност и какво биха направили другите, за да са в живота ти. Спри да ги извиняваш и обичай себе си така, както те не биха. Надявам се да започнеш да говориш от твое име. Надявам се през 2020 да намериш Единствения. Онзи, който ще те поставя на първо място и ще те избира винаги. Онзи, който ще те цени и ще се бори за сърцето ти.

През 2020 се надявам ти да си твоя герой всеки път, когато някой се опита да те събори. Надявам се да осъзнаеш колко си силна и какво можеш да постигнеш. Време е да разбереш колко си прекрасна и какво заслужаваш.

Надявам се, че това ще е годината, в която започваш нова глава и приключваш стара и то щастлива. Това включва и всяко едно предизвикателство, което си преодоляла, всяка открита страст и това, че си открила себе си. Надявам се да успееш да се изненадаш по начин, по който никога не си предполагала, че е възможно. Надявам се да вървиш напред и да си твоя по-добра версия. Надявам се това да е твоята година.

Защо не заблестиш по-силно от всякога?