Често използваме началото на нова година, за да направим своите планове, цели и мечти. Обещаваме си да се отървем от вредни навици или да променим нещата в живота, които не са по вкуса ни. Но има и нещо рисковано в цялата тази работа, ако се опитваш да промениш част от характера си, която те прави… теб.

Затова, напусни работата, която не харесваш, спри цигарите, започни да се грижиш повече за себе си, мечтай! Но и никога не спирай да обичаш! Ако през 2017 си дарявала всички около себе си с любов и отдаденост, нека през 2018 това продължи. Дори често пъти да си била наранена заради това, че не си получавала същата любов и загриженост в отговор. Не спирай да го правиш.
Защото може би не осъзнаваш, но точно онези, които не са ти дали любов в отговор, имат най-много нужда от нея. Защото светът има нужда точно от хора като теб: обичащи, отдадени. Защото си ценен диамант, който има какво да даде на света.

Затова направи своите планове за новата година. Мечтай, пътувай и не спирай да обичаш. Обичай още повече себе си, близките си, света. Любовта е това, което те изгражда, тя е твоята същност и твоята супер сила. Не го забравяй.