Няма нищо, което да попречи на мъжа да изневери дори и да сте в повече от нормани отношения.

Ето защо, ако не сте сигурни във връзката си, тогава трябва да знаете как да предпазите мъжа от измама.
Всички знаем, че дори дългосрочните връзки и бракове са били засегнати от изневерите, като класическия случай на Бил Клинтън, който изневерява на Хилари Клинтън с Моника Люински. Понякога измамата може да бъде причинена от различни любовни езици, както казва брачният съветник, д-р Гари Чапман.

Ако не говорите същия любовен език като вашия съпруг, това може да е по-голям риск той да изневери. Затова трябва да намерите начин да го спрете, за да избегнете изневярата. Простият елемент на вина, ако той толкова обмисля , е по-мощен от страха от раздяла. И все пак няма сигурен начин да го предпазим от момент на слабост или тежък случай на синдром на тъпака. Може би се питате, можете ли наистина да обичате някого и все пак да му изневерявате? От вас зависи да определите този отговор. Ако вярвате, че това е била истинска грешка и че партньорът ви няма да го направи отново, защото ви обича, тогава можете да опитате още веднъж. Ако  обаче вярвате, че измамата означава, че партньорът ви никога не ви е обичал, то това е така. Така или иначе изневярата е нещо ужасно и пагубно в сериозна връзка.  

Ако искате да се научите как да накарате мъжа да спре да изневерява, тогава ще ви трябва помощ. Ето причините, поради които мъжете изневеряват, а след това и някои възможни решения за това как да предпазите мъжа от измама.

1. Нищо не е като в началото на връзката. Няма я тръпката

Основната причина, поради която мъжете изневеряват, е, че са се отказали психически от връзката или поне от сексуалния ѝ аспект. Може изобщо да са загубили интерес или просто да са загубили интерес към еднообразието. Той е виновен колкото и вие самата, защото тръпката е намаляла, разнообразието не съществува и сякаш тъпчете на едно място. Отегчен е и либидото му изисква повече.

2. Възниква възможност - и той я използва

Може да е колега, стара съученичка, която го е намерила във Facebook, или случайна среща с непозната в щастлив час с момчетата. Когато човек осъзнае, че има такъв вид възможност в лош момент, той ще се възползва. Тръпката от нещо ново като повече сексуални преживявания го кара да се почувства отново като желан мъж . Може би той се самозабравя за момент и се съгласява, че не прави нищо нередно: „Веднъж, заради старото време“. Може би няколко коктейла са виновни и са запушили моралния му компас, така че той се подвежда лесно!

3. Той страда от някакви емоционални сътресения

Мъжете също могат да изневеряват, когато открият, че жената, с която са, ги кара да страдат. Този емоционален хаос, може би е предизвикан от ожесточен спор или битка. Мъжете често се справят със сътресенията чрез разрушителни средства като пиене, наркотици, насилствено поведение и забранен секс. Те ще прибегнат до всичко, за да накарат болката да изчезне и сексът върши доста добра работа.

Ключът към това човек да не изневерява се крие в изпреварването на тези условия и ситуации. Затова:

1. Поддържайте нещата интересни

Ако се чувствате малко отегчени от сексуалната си рутина (дори ако го обвинявате), тогава той най-вероятно също се отегчава. Какво пречи на мъжа да изневери? За да знаете как да спрете мъжа да изневерява и да предотвратите измамата на първо място, трябва да промените нещата. Бъдете тази, която по-често инициира секс, а след това поемете отговорността за изпълнението. Има много неща, които можеш да направиш, освен да привлечеш втора жена, което ще му взриви ума. Опитайте някои от нещата, които той обичаше, когато бяхте за първи път заедно.

2. Никога не го оставяйте да забрави, че съществувате

Как се справяте с мъж, който ви изневерява? Не искате го задушите. Ако той е в офиса късно или навън с момчетата, можете да му изпратите кратко съобщение „Обичам те“, „Липсваш ми“ или „Имам специална изненада за теб, когато се прибереш у дома!“ ... Само не го питайте къде е или кога ще се прибере. Все още сте му напомняли, че има жена вкъщи, която го обича и мисли за него. Използвайте любовта си, за да изтласкате виновни мисли от съзнанието му.

3. Уведомете го за последиците

В началото на връзката можете да му кажете с лекота (но със смъртоносно сериозен подтекст), че няма да търпите измамник. Кажете му направо, когато той се наслаждава на отблясъците на вашата привързаност. Той ще го запомни и ще помисли за това, преди да изневери. Може да не го спре, но ако все пак си струва да се приберете за него, просто може.

4. Правете нещата с него и за него

Някои мъже живеят за приятелките си, а някои мъже просто ги търпят. Бъдете от типа момичета, за които живеят мъжете. Това няма да ви направи „неосвободени“. Всъщност това вероятно ще го направи вашето желаещо момче, което прави всичко възможно, за да ви угоди. Гответе ястия, които му харесва, гледайте футболния мач с него, дайте му пространство и мълчание, когато иска да прочете вестника или да гледа новините и му дайте много кратки докосвания и го примамете към себе си, за да не загуби никога тази връзка с вас.

5. Не се заяждайте

И преди всичко, не се заяждайте и не спорете по разрушителен начин. Не забравяйте, че вие ​​сте неговата система за подкрепа, така че когато го биете, това може да го хвърли в емоционална суматоха и няма къде да се обърне. Той няма всички опции, които правите - сълзи, приятелки, мама или остатъци от пица. Отворените, нежни ръце на друга жена може просто да успокоят душата му, не го забравяйте!

Няма магическа пръчка, която да размахаме и всичко да е така, както го искаме. За да бъдем щастливи и да избегнем изневярата, то трябва да се постараем. Просто бъдете най-добрата част от живота му и има шансове той да бъде най-добрата част от вашия, и да се надяваме, че това е, което пречи на мъжа да изневерява.