Още когато го срещнах, знаех, че ще приключи всичко. Ние бяхме различни. Приоритетите и нуждите ни също. Не исках да го питам въпроса, чийто отговор знаех. Реших да се наслаждавам на живота. Бях сигурна, че поне спомените, които създадем, ще си заслужават. Времето лети, когато си прекарваш добре. Когато бях с него, не усещах как минава времето. Не исках да приключва, но така бе писано.

Но това съм аз, приемайки, че е трябвало да бъде така, че е трябвало да се срещнем. Благодарна съм за всичко, което се случи, за всеки спомен и всяко преживяване. Той ми помогна да видя света по различен начин и да се възползвам от всяка възможност.

Това съм аз, разбирайки, че когато нещо приключи, не означава, че е било безсмислено. Така работи живота. Всеки един от нас трябва да преживее различни приключения. Радвам се, че се срещнах с него, защото това ми даде много уроци. И двамата бяхме късметлии.

Продължавам напред. Той бе моята мечта, но сега е време да открия нова.

Хората се нуждаем от любов, за да оцелеем. Винаги търсим следващото нещо, което да ни даде щастие. Искаме човек, който да ни обича, подкрепя и мотивира завинаги. Някои се появяват за малко, защото така е било писано. През това време, докато не открием вечната любов, ние трябва да се развиваме, да преследваме мечтите и да се радваме на случващото се.

Някои хора трябва да бъдат част от живота ни, а други само за кратко. Това е нормално.