Вярвам, че най-трудната част в любовта е да приемеш, че някои връзки се провалят. Когато сме щастливи, не си и помисляме, че връзката ни ще приключи. Това се случва, защото не смятаме, че сме способни да я прекратим, което важи и за приятелствата. Когато искаш да изхвърлиш някого от живота си, може да ти изглежда незряло, но всъщност не е.

Не казвам, че трябва да блокираш някого веднага, след като те е вбесил. Животът е прекалено кратък и е важно да прекарваш времето си с хора, които те правят щастливи и те мотивират.

Заслужаваш онези, които те карат да вярваш в себе си и в потенциала ти.

Заслужаваш хора, които те подкрепят и в лошите, и в добрите моменти.

Заслужаваш приятелите и половинката ти да те вдъхновяват.

Не бива да ги преследват, да ги убеждаваш, че трябва да са в живота ти. Тези, които искат, ще останат.

Не трябва да ги молиш за внимание или одобрение. С тях трябва да си себе си.

Връзките функционират правилно само тогава, когато и двамата се подкрепяте и комуникирате.

Не мисля, че трябва да ни е страх от края на някоя връзка. Те приключват. Приятелствата също. Това се случва, защото вече не се чувствате толкова близки. Хората се местят, губите контакт. Те намират други, ти също. Това не означава, че си се провалила. Не означава и, че връзката е била ужасна. Всички се променяме и това е нормално.

Позволи им да го направят. Хората се появяват в живота ти с причина и си тръгват с такава. Трябва да го приемеш. Остави ги да извървят своя път и всичко ще се нареди. По този начин ще разбереш кой ще бъде до теб и кой не. Бъди себе си и не се променяй. Не се опитвай да караш някого да остане, ако няма желание да го направи. Ако връзката те прави слаба, прекалено уязвима и те изтощава, е време да си тръгнеш.

Открий хората, които искат да са част от живота ти. Открий онези, които ти напомнят коя си и каква винаги си искала да бъдеш.

Ако една връзка трябва да приключи, нека е така. Това не те прави лоша. Означава, че се грижиш за себе си и искаш да откриеш онова, от което имаш нужда. Уважавай и решенията да околните.

Хората идват и си отиват, но това няма общо с провала и твоята стойност.