Има причина защо нещата са приключили по този начин. Може би времето, разстоянието, характерите са изиграли ключова роля. Може би сте имали огромен скандал, който не сте преодоляли. Може би сте разбрали, че не сте един за друг, и е било най-трудното решение, което е трябвало да вземете. Може би той сам го е взел.

Това всичко не е от такова значение, защото истината е следната: Любовта не е перфектна, защото ние не сме. Понякога връзките се разпадат, но не можеш да позволиш да те унищожат.

Ти ще се влюбиш отново, а сърцето ти може да бъде разбито отново. Ще срещнеш хора, които ще запалят огъня в теб, но и той може да изгасне. Ще допуснеш човек до себе си, който несъзнателно ще те нарани. Ти също ще го правиш. Това е част от любовта и живота.

Гадно е, да. Но загубите няма да са толкова големи. Любовта, която ще откриеш, истините, които ще научиш за себе си, щастието, което ти и партньорът ти ще създадете – те са истински. След всеки провал идва успех. Заслужава си. Любовта винаги си заслужава!

Но знай това: Когато връзката приключи, е било с причина. Трябва да продължиш напред, да го забравиш.

Така е най-добре. След като си се борила, след като сте се разделили, трябва да гледаш напред. Не се връщай назад.

Не можеш да се измъчваш, защото така вредиш на сърцето си.

Не се надявай, че той ще промени мнението си и ще се върне. Всичко се случва с причина. Не ви е било писано.

Знай, че твоето щастие е на първо място.

Взели сте решение да продължите отделно и ти трябва да извървиш пътя си без него.

Трябва да си силна, за да си готова, когато се появи отново любовта. Довери ми се. Ще се появи следващият, следващата връзка и ще е по-красива от предишната.

Знам, че боли. Знам, че искаш той да се върне. Той те е карал да се усмихваш, да се смееш. Чувстваш се празна без него, но го пусни.

Ти и той трябва да сте свободни. Трябва да се развиваш, да преследваш мечтите си и да не позволяваш на нищо да те спре.

Предстоят хубави неща. Трябва да вярваш!