Всяка дума, която той ти е казал, се е запечатала в главата ти. Неговият гняв и думи са те разрушили. Не знаеш какво чувстваш вече. Толкова си свикнала на това отношение, че вече не ти прави впечатление. Превърнало се е в ежедневие. Поглеждаш се в огледалото и виждаш момиче без искра за живот. Събуждаш се всеки ден и нищо не ти доставя удоволствие.

Вечер лежиш и се надяваш, че утрешният ден ще е по-добър от вчерашния. Понякога затваряш очи и си спомняш за това колко щастлива си била преди. Знаеш, че онова щастие се крие някъде дълбоко вътре в теб, но е трудно да изплува отново.

Ти си момичето, което е забравило стойността си, но знай, че ти заслужаваш много повече.

Време е да погледнеш на връзката си от различен ъгъл. Виж истинския Ад, който търпиш. Може би не го осъзнаваш или не можеш да го приемеш. Той ти обещава да ти свали звезди, но всичко, което ти дава, са сълзи и нещастие.

Отвори очи и погледни реалността. Ако си нещастна, преоцени ситуацията, в която се намираш. Не трябва да се чувстваш емоционално изтощена, не заслужаваш това.

Знам какво чувстваш. Била съм там и знам какво представлява токсичната връзка. Докато си в нея, си в един фантастичен свят, в който мечтаеш каква би била тя. Жертваме се и се опитваме да я накараме да се промени. Мисълта да си тръгнем, за да сме щастливи, е непосилна.

Виждаме Чаровния принц зад Чудовището. Искаме да сме Бел в тази история и да превърнем чудовището в принц. Истината е, че не можеш да промениш някого, ако той сам не пожелае. Не бива да се нараняваш и да се бориш за тази любов. Да, трудно е, но си заслужава. Имаш нужда да си щастлива и да си във здравословна връзка без лъжи, изневери и страх.

Искам да знаеш, че заслужаваш повече. Позволи ми да ти напомня колко си важна. Ти си красива жена, която е лъгана и принудена да вярва, че не е толкова ценна, но ти си и винаги си била. Истината е, че той не е достоен за теб. Единственият човек, който може да ти каже каква си, си ти.

Ти заслужаваш човек, който ще ти дава любовта си, цялото си сърце и щастие, който ще те кара да се усмихваш по цял ден, който ще излекува раните ти.

Заслужаваш много повече от живота. Ти си толкова важна и трябва да си щастлива в живота и във връзката.

Отдели време да се научиш отново да обичаш себе си. Възстанови се и преоткрий щастието си. Много по-добре е да си сама, отколкото да си с човек, който не те цени достатъчно.

Когато си тръгнеш от токсична връзка, ще срещнеш хора, които ще те обичат истински, ще те ценят и уважават. В света има толкова много хора, които те очакват да се запознаете. Позволи си да продължиш напред и да си щастлива отново.

Мила, заслужаваш много повече.