Никога не съм смятала, че съм човек за връзки.

Не мислех, че е така. Не вярвах, че мога да съм зависима от някого. Мислех, че връзките означават, че трябва да пренебрегна себе си, за да угодя на половинката си.

Оказва се, че понякога правим точно това, но в една здравословна връзка и двамата трябва да пренебрегнете нещо от себе си, за да се напаснете.

Оказва се, че когато връзките са точно такива, те са невероятни. Те ни карат да сме по-добрата ни версия и ни показват колко грижовни можем да сме. Те са изпълнени и със забавление. Да имаш човек, с когото да се смееш, плачеш, викаш и растеш е неописуемо, страхотно и объркващо.

След като приключих последната си връзка, не знаех къде се намирам. Не знаех дали отново искам такава, дали трябва да е същата, или различна. Повечето неща във връзката ми бяха прекрасни и идеални, като изключим няколко.

Знам, че следващият път искам да правя повече неща с партньора си. Работата винаги ни пречеше, беше приоритет и това не беше добре. Искам да преживявам нови неща, да пътувам с някого, да се развивам заедно с него. Искам авантюрист, който ме вдъхновява да бъде забавна.

Надявам се следващият да може да изразява себе си, да може да общува с мен по-лесно и да знае, че ме интересува какво чувства и какво мисли. Искам и той да ме изслушва и да бъдем отдадени един на друг.

Вълнувам се да срещна човек, който ще може да вижда всичко, което мога да съм и съм в този момент. Доволна съм от жената, която съм в момента. Смятам, че съм открила себе си и искам единствено половинката си.

Не е нужно това да преобръща живота ми. Искам магия. Искам онова магическо усещане, което те привлича към отсрещния и те кара да настръхваш. Искам и той да го види и усети.

Желая някого, който е доволен от себе си и може да разчита на себе си, за да мога и аз на него, който се радва на свободата. Искам време заедно, но трябва да имаме и време поотделно. Ако не знаеш кой си без него, как можеш да си личност с него.

Вълнувам се за новото и различното. Макар и в момента да ме плаши мисълта за нова връзка, тази идея звучи и обещаващо.

Звучи като възможност за промяна и растеж, за ново начало с напълно нов човек. Кой знае коя мога да бъде и какво мога да науча този път.

Готова съм да опитам и да разбера.