Когато се срещаш с някого, не е прекалено да искаш да си в приоритетите на партньора си, както и той да е в твоите.

Да, наистина, има моменти, когато училището, работата, здравето или семейството трябва да са пред половинката, но ти заслужаваш внимание.

Ако ти постоянно публикуваш ваши общи снимки в социалните мрежи, но не можеш да го отбележиш, това трябва да събуди подозрението ти. А ако той е необвързан там? Ако никой в профила му не може да разбере, че вие сте заедно, това не би ли те притеснило? Добра ли е комуникацията между вас? Игнорира ли те? Показва ли интереса си към теб навсякъде? Не е готов да се обвърже?

Ако отговорът е един и той е „Да“, то съжалявам, че го казвам, но ти си единствено опция за него. Нищо повече.

Ти не си приоритет, защото той просто не полага усилия, за да си. Ти няма да си първа, а още по-рядко специална. Можеш да бъдеш сигурна, че в бъдеще връзката ви няма да бъде щастлива. Никога няма да си доволна.

Ти си се влюбила, но няма никакъв шанс да водите здравословна връзка.

Ще започнеш да се питаш къде грешиш. Когато поставиш половинката си пред теб самата и му угаждаш, това само го учи на лошо поведение. Ако си готова да му готвиш, да си добра в леглото и го пазиш да не се отдалечи, той не би имал никаква мотивация да положи, каквото и да е усилие.

Може би си мислиш, че давайки му всичко, а той не теб не, е проблем, чието решение бързо можеш да откриеш, но е твърде късно. Когато той знае, че ще получи всичко, не би се постарал да направи това за теб.

Няма да получиш дългата връзка, моногамията и романтика, която искаш. Ще получиш тези неща за няколко седмици. Ще получаваш и внимание, когато правите секс, но ще го усетиш чак при следващия такъв случай. Ти не си негов приоритет и го знаеш.

Макар и да е така, в следващия момент си говорите, кара те да се смееш, чаровен е. Има извинение за ужасното си поведение и изглежда така, сякаш вече си негов приоритет. Но не си, той просто те лъже. Той ще продължи да го прави, докато му позволяваш. Ако наистина искаше да е с теб, щеше да е.

Спри да мечтаеш за отношения, които няма как да са реалност.

„Никога не позволявай на някого да е твой приоритет, ако ти си просто една опция.“

Запомни това.

Не бива да го правиш.

Време е да преоцениш ситуацията във връзката ти, да искаш повече или да си тръгнеш. Цени времето, енергията, усилия и парите си, защото не всеки ти мисли доброто.

Не разбивай сърцето си, докато играеш тази игра. Ако искаш връзка, то тогава трябва да си я поискаш. В противен случай той няма да промени нищо. Ако не го направи, го напусни.

Ти, ти си жена, която заслужава света!

Ти струваш повече от един секс, от една ужасна среща и кратко преспиване. Там някъде има човек, който ще те обича, цени и ще ти е верен. Няма да го делиш с никоя. Трябва да повярваш в себе си и сърцето си. Така ще се предпазиш от провали.

Вместо да позволяваш на някого да се отнася към теб, сякаш си опция, дай от времето си на онзи, за когото ще бъдеш приоритет. Ти си страхотна и заслужаваш мъж, който ще го прави, не защото трябва, а защото иска.