В началото може да е трудно, защото тя ти няма доверие, но трябва да издържиш.

Ще има дни, в които тя ще те търси непрекъснато, а в други няма да отговаря на обажданията. Понякога ще се хвърля в обятията ти, а други път няма да иска да я докоснеш. Тя ще ти изпраща различни сигнали, защото е свикнала да е сама.

Тя иска да си позволи да се обвърже и да се отвори към теб, но част от нея се чуди дали ще си тръгнеш. Тя знае как да се справя сама, затова се страхува да рискува.

Тя знае какво е някой да си тръгне от нея, колко е тежко и трудно.

Да я обичаш, да обичаш момиче, което е необвързано, е истинско предизвикателство, защото тя е изградила стени около себе си. Научила се е да се бори сама, да разчита на сее си.

Тя е прекарала много време да се развива, да реализира мечтите си и да създаде собственото си щастие.

За нея е плашещо да разчита на друг, защото отдавна не се е случвало. Оправяла се е сама и то успешно. Открила е собствения си комфорт, а когато си се появил в живота ѝ, е трябвало да промени някои неща.

Може би тя е мислила за любовта, но ѝ се е струвала прекалено далеч. Ти се дошъл и си я изплашил, защото е вярвала в друго, защото те е искала, но се страхува. Тя мое да понесе да си тръгнеш, но да останеш е нетипично, защото не знае какво да прави.

Тя е свикнала толкова много с мисълта, че разчита само на себе си, че с теб тя трябва да преобърне живота си и да излезе от зоната си на комфорт, която е създавала с години. Тя се е превърнала в собствената си подкрепа и може да се оправя сама.

Момичето, което винаги е било необвързано, знае как да се справи така и как да се изправи, когато е долу, но не и с принца на бял кон.

Съобразявай се с нея, защото тя може да те обича повече от всичко, но ще ѝ отнеме време.

Тя ще ти даде любов, за която не си и мечтал. Ще те обича с всеки твой недостатък, всеки твой плюс, когато си изморен, когато си пълен с енергия и не искаш да седнеш дори. Тя ще обича всяка една секунда прекарана с теб, защото щом открие комфорт и сигурност в теб, ще се отвори и ще ти покаже истинско щастие.

Не си тръгвай! Не я разрушавай отново! Бъди мил!

Няма да е лесно в началото, но ти обещава, че си заслужава.

Тя ще ти покаже любовта!