Силната жена се сбогува по различен начин, защото тя не е просто жена. Тя няма да плаче, да страда дълго и да се обвинява за предишни грешки. Тя знае какво е раздялата.

Тя ще те остави да си тръгнеш, защото знае, че хората са временни, че животът продължава с или без любовта ти. Тя знае, че трябва да се научи да бъде сама, защото невинаги ще има кой да е до нея и да я подкрепя.

Силната жена знае, че не трябва да търси от хората внимание и отдаденост, защото любовта трябва да е проста.

Тя е от онзи тип жени, които знаят, че Единственият няма да си тръгне, че хората, които трябва да останат в живота ни, няма да ни напуснат. ТЯ винаги е била приемана за даденост, но не съжалява за нито една своя връзка. Защо ли? Защото за нея всеки край е ново начало.

Силната жена е безстрашна и е достатъчно смела да отвори сърцето си отново, макар и да е наранявана милиони пъти. Тя никога не спира да се надява и да мечтае. Отсъствието ти би ѝ показало, че може да се справи и сама.

Тя е способна да преследва мечтите си и да ги реализира, а не само да оцелява. Този тип жена се учи от болката и става все по-силна.

Тя може да си прощава и знае как да продължи напред, вместо да се съжалява. Обича се и не би обвинила себе си, че си си тръгнал.

Със сигурност, когато силната жена каже „Довиждане!“, тя няма да се върне.

Когато осъзнаеш грешката си, ще е късно. Тя ще е продължила без теб. Може да ти даде втори шанс, но няма да ти има същото доверие. Тя ще ти прости, но няма да забрави как си постъпил.

Когато силната жена каже „Довиждане!“, тогава ще осъзнаеш, че тя не е загубила нищо, но ти да.