Силната жена е идеал. Тя притежава сила, независимост, високи стандарти и прекрасна личност. Тя не е типа жена, която иска да те контролира, а да те мотивира.

Първоначално, тя ще изглежда студена и трудна. Преминала е през много и знае как да се защитава. Тя плаши онези, които не я заслужават, но някъде там, тя е добра. Тя е жената, която ще те обсипе с позитивизъм.

Силната жена ще ти покаже твоите сили и слабости, колко си невероятен. Тя знае твоите възможности и ще ти напомня от какво имаш нужда. Ще те насърчава и мотивира да вървиш напред, а не да се откажеш. Няма да е лесно, но си заслужава. Тя не иска да те командва.

Силната жена ще те уважава и ще ти дава контрол. Тя няма да се състезава с теб, а ще иска да сте отбор и да постигате всичко заедно.

Силната жена ще те вдъхновява. Тя ще поддържа форма и ще се грижи за себе си, но ще ти покаже, че и ти можеш да постигнеш това. Все пак искаш приятелката ти да изглежда добре, нали?

Силната жена ще те мотивира. Тя е отдадена и ще подкрепя всеки твой избор.

Силната жена ще те бута напред. Тя ще освети живота ти, когато изглежда, че няма изход. Тя ще е до теб и няма да те пусне. Ще ти помогне да реализираш всяка твоя мечта и цел, но ще иска тази подкрепа и от теб.

Силната жена ще те обича с цялото си сърце, силно и истински, безусловно, защото тя иска същото. Тази любов не можещ да откриеш никъде другаде.

Силната жена ще те кара да се чувстваш добре и ще те окуражава в добрите и лошите ти дни. Тя ще е твой фен. Всеки ден, когато се сетиш за нея, ще се усмихваш. Тя ще отвори очите ти и ще ти покаже нови неща. Тя е жената, която ще ти помогне да се превърнеш в човека, който винаги си искал да бъдеш.

Ако имаш достатъчно късмет да имаш такава жена до себе си, ще станеш най-добрата своя версия.