Блестящи устни, дизайнерски рокли, прически за хиляди и разбира се, холивудски усмивки.
Колкото и да сме далеч от живота на звездите, с радост ще ви съобщим, че те също са извървели нашия път, така че не свеждайте глави, защото след време, може да струват милиони. В следващите няколко реда ще ви запознаем с професиите на известните преди да отлетят за Холивуд, ако откриете прилика с дейностите в миналото им, то се усмихнете, защото може да ви очаква бляскаво бъдеще, ако ли не, хващайте вестника и разгледайте обявите за работа, но първо прочетете статията ни. 
 
  1. Дженифър Гарнър. Преди да заплени всички с омайния си поглед, Джени е запълвала времето си единствено с дейностите на училищния оркестър. Свирела е на саксофон, но само по събития.



  2. Никол Кидман. Руси къдрици и кристално сини очи, познахте ли я? Никол Кидман, разбира се. В даден момент от живота си, актрисата е правела терапевтични масажи на хора със ставни травми, за да се прехранва.



  3. Дженифър Анистън. Преди чаровната й усмивка да обиколи света с ролята на Рейчъл от сериала „Приятели“, Дженифър е разнасяла вестника със своя мотор, а по-късно се е издигнала с професията си на оператор в сферата на теле-маркетинга.



  4. Джордж Клуни. Кубински пури и марков парфюм винаги ни носят аромата на Клуни. А щеше ли това да е така, ако знаехме, че преди Холивуд, чаровният актьор е бил професионален баскетболист. Спортно момче, а?



  5. Анджелина Джоли. Ах, тези устни! Брат е истински късметлия! Джоли също, защото целият й живот, от люлката до днес, е преминал през обективите на камерите.



  6. Джулия Робъртс. „Хубава жена“ – несъмнено най-точното определение, давано някога на красивата Джулия. Като дете, освен красива, тя е била и музикален талант, акомпанирайки си със своя кларинет.



  7. Брад Бит. След като вече ви споделихме миналото на красивата Анджелина, как бихме могли да пропуснем Бит? Две седмици преди завършването си той напуска работа. Каква е била тя ли? Моделирал е, но печалбата била малко, а славата нулева.



  8. Мадона. Преди да стане кралицата на попа и икона на сцената, която да разчупва морала с високите си токчета, Мадона е работила в магазин за понички като сервитьорка.



  9. Бионсе. Шоколадовото бижу е прекарвало много време с майка си във фризьорския й салон. Младата Бионсе обичала да помага, като най-често подсушавала косите на клиентите.



  10. Джони Деп. Как бихме го пропуснали? Усмивката му ни кара да си спомняме за него във всяка секунда от денонощието. Преди да стане един от любимците на света, чаровният пират бил рок-звезда. И дори да не го вярвате, то групата му е била излъчвана по МТV.