X

Протестът от алтернативна гледна точка

от в 16:08 на 17.06.2013 в Звезди | Социални медии

Оцени тази статия:
Протестът от алтернативна гледна точка Анна Иванова

Протестът от алтернативна гледна точка

Протестът от алтернативна гледна точка

Ако все още си от онези аполитични хора, които не се вълнуват от случващото се в страната или поне не дотолкова, че да си направиш труда да отидеш на протест, ето няколко странични и полезни факта, в които може да намериш алтернативен смисъл от участието в протест:
 
1.  Протестирането е социално – около теб има поне още 15 000 –20 000 човека и шансът да срещнеш интересен събеседник е, меко казано, огромен. Освен това, всички сте там заради обща кауза, следователно няма да е трудно да намерите тема за разговор. На протестите от изминалите дни имаше и продължава да има предимно млади и интелигентни хора, които се занимават с бизнес или заемат уважавани постове. Може би бъдещият ти партньор ще се окаже рамо до рамо с теб?!

2.  Здравословно -  от 18:30 до към 23:00 часа всяка вечер си на открито. Разхождайки се до различните точки на протеста, изминаваш минимум 6 километра. А няма нищо по–добро за здравето и за фигурата ти от ходенето пеша, особено в разгара на летния сезон.

3. Спестяваш пари – по време на протестите се консумира главно вода. Е, разбира се, пушачите и цигари /изключваме бирата/. В продължение на близо 5 часа си на открито, в компания на много хора и в плен на забавни разговори. Разликата е, че накрая не идва сервитьорът с придружаващата го шеметна сметка.

4.  Разпускаш  – бидейки част от многохилядна еуфория, няма как и ти да не изпаднеш в нея. За 5 часа се откъсваш от мислите за лични проблеми и работа, просто разпускаш под звуците на хумористични лозунги.

Дерзайте! :)


Теми   протест

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.