Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Везните ще могат да преосмислят стила си и завинаги ще се разделят с миналото си в името на скок напред.

Едно от най-важните събития може да ви се случи на 6-7 ноември, когато вашата планета Венера е в тригон с Плутон в Козирог, решавайки някакво финансово събитие, свързано с миналото ви.

Още от 8 ноември вашият управител Венера е в знака Везни, което означава, че ви прави по-очарователни, привлекателни и красиви за другите. Можете да прекарате целия месец ноември в преосмисляне на образа си, тъй като Венера в картата ви, в допълнение към сектора на личността, отговаря за трансформацията. Това означава, че можете да се подложите на операция, да промените стила си благодарение на работата на професионалист или да инвестирате големи суми капитал в развитието си. Бъдете сигурни, всичко това ще ви се отплати - сега сте в цикъл от живота си, в който е време да промените нещо в себе си, за да продължите напред.

Психологически, ноември може да бъде месец на пълна носталгия, защото Венера ще върви по възела на миналото и често ще бъдете погълнати от спомени, идващи от 2014 и 2015 г. Работата е там, че тогава кармичните възли в небето също вървят по знаците Овен-Везни, а сега ситуациите могат да бъдат абсолютно огледални копия на този период.

Новолунието на 13 ноември в Скорпион ще се случи във финансовия ви сектор, поставяйки личните ви доходи на преден план. Например, може да имате втори доход или да започнете да получавате пари от нов източник. Например, започвате да отдавате под наем апартамент и парите ще „капят“ в сметката ви от него.

Психологически новолунието ще бъде свързано с нов етап в самочувствието ви, тъй като на 8-9 ноември Марс и Слънцето ще се свържат в този сектор, което ще допринесе за значението на работата в тази област от живота за цели 2 години. Първо ще прецените колко струвате по отношение на кариерата си, както и колко ви ценят другите хора. Второ, ще трябва да положите повече усилия, за да спечелите пари, тъй като изискванията на партньорите ви или вниманието на клиентите (популярността) ще донесат сериозна заетост.

Едни от основните дати на месеца ще бъдат 27 и 28 ноември, първо поради пълнолунието в Близнаци и второ поради съвпада на Венера с възела на миналото. Нещо завинаги ще напусне живота ви. Например някаква връзка с жена, сума пари или просто променете на имиджа си колкото е възможно повече.

Като цяло пълнолунието в Близнаци е свързано със сектора ви на ценности и светоглед, което означава, че може да има известна преоценка на това, в което вярвате. Например, можете да преминете обучение, което значително ще ви промени и ще стане стимул за нови цели в кариерата. Или може би ще изпитате някакво ново преживяване благодарение на пътуване или наставник, което в крайна сметка значително ще разшири възприятието ви за света.

На по-ежедневно ниво можете да получите важен документ от правен тип, диплома за образование или международен статут (разрешение за пребиваване).