Ноември завършва ярко и въпреки тежестта на скорпионовите енергии през целия месец, най-накрая ще бъдем дарени с приятно вдъхновение и жизнеутвърждаваща енергия. Всичко това е благодарение на ефирното пълнолуние в Близнаци на 27-ми ноември, което ще се случи в петия градус на съзвездието и ще донесе енергия на лекота, която е особено присъща за зодията. Освен това може да очаквате и резултати от стъпките, които сте поели през месеца.

Пълнолунието носи и обновление и сбогуване със стари системи и начини на мислене, които вече не са ни от полза. Това може да докара и нотки носталгия по старото, но поради въздушната и не толкова емоционална природа на Близнаците, можем да очакваме трезва равносметка и създаване на нови планове, а не емоционални кризи. Също така, понеже този знак от зодиака отговаря и за пътищата, магистралите и комуникацията, може да намерите изход от някаква ситуация.

Важно е да отбележим, че пълнолунията винаги са кулминация на събитията и време, когато събираме реколтата от посятото по време на новолунието в същия знак. Затова, опитайте се да си спомните какво се е случвало в живота ви през юни тази година и как то може да се свърже с настоящата ви ситуация и събитията до 27 ноември.

Управителят на това пълнолуние, Меркурий, ще бъде в знака Стрелец и ще направи съвпад със Слънцето и Марс, което показва жизнерадостност и оптимистичното настроение. Освен това, възелът на бъдещето е в Овен, който прави особено благоприятен тригон с Меркурий. На този ден може да сключите важен договор, да отидете на пътуване или да започнете нов курс. Всичко това в крайна сметка ще има кармично въздействие върху целия ви живот.

Продължете да четете, за да разберете за кои пет зодии пълнолунието в Близнаци ще е особено важно.

Близнаци

Пълнолунието е във вашия знак, което означава, че завършвате определен етап от живота си и най-вероятно в този ден ще подпишете някакъв правен документ. Вашият управител Меркурий ще бъде сектора на отношенията ви, така че случващото се на 27 ноември може да се отнася до брак, развод, намиране на работа или покупка на недвижим имот.

Може също така да отидете на първа среща с нов човек, от който да се вдъхновите и много да харесате. Това е възможно, защото пълнолунието ще протече по време на аспекта на Слънцето с Марс. Това също така може да означава, че човекът, с когото ще се срещнете, ще бъде доста откровен, емоционален и оптимистичен.

Стрелец

Пълнолунието е в знака на партньорствата ви, което означава, че на 27 ноември връзките ви ще бъдат обект както на вашето, така и на вниманието на Вселената. Възможно е да поемете някаква инициатива, свързана с важен за вас човек, като предложение за брак или развод. Нещо, което е свързано със социалния статус.

Не е изключено и по време на пълнолунието случайно да се срещнете с човек, който да е важен за вас в бъдеще. Освен това, ако сте женени от дълго време, може да претърпите и внезапна промяна като например решение за покупка или продажба на апартамент, която да дойде от вашия партньор.

Дева

Пълнолунието се случва във вашия сектор на житейските цели, постиженията и кариерата. В този ден може да получите повишение или да научите за решение на мениджър по отношение на позицията на работното ви място. Може да решат да го преименуват или вашият проект да бъде оглавен от друг човек (който може да бъдете и вие). Вашият личен статус също може да претърпи промяна – брак, развод, уволнение или назначаване на нова длъжност.

Управителят на пълнолунието, Меркурий, ще бъде във вашия сектор на недвижимите имоти, като това може да означава, че имате идеи за покупка или продажба на жилище. Смело можем да кажем, че на 27 ноември ви очаква постижение, но то няма да дойде лесно, защото по време на пълнолунието наталната ви карта ще бъде в напрегнат квадрат, фокусиран върху сектора на отношенията. Има вероятност да вземете важно решение относно партньора си.

Риби

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на жилищата и недвижимите имоти, което означава, че може да решите да продадете апартамент или да извършите сделка за покупка. 27 ноември ще бъде изключително важен ден за вас, защото управителят на пълнолунието, Меркурий, ще бъде във вашия сектор на целите. Това, което ще ви се случи, ще бъде важен обрат в цялата ви съдба и може да доведе до невероятни финансови резултати.

Най-вероятно събитието ще се отнася до апартамента ви, тъй като през новата година Юпитер ще бъде във вашия сектор на пребиваване от юни – може би ще инвестирате в къща.

Овен

Пълнолунието продължава да надгражда живота ви, защото управителят му, Меркурий, е във вашия дом, свързан с разширяване на мирогледа. Сякаш чрез енергията на 27 ноември ще откриете нови хоризонти, които са свързани с вашето личностно израстване.

Може да отидете на важно за вас обучение и да получите диплома или да спечелите съдебно дело, благодарение на възелът на бъдещето, който ще е във вашия знак и ще направи благоприятен тригон с Меркурий в сектора на правните дела. Освен това, голяма международна компания може да се обърне към вас с предложение за работа. Каквото и да се случи, можете да сте сигурни, че след пълнолунието ще почувствате голям прилив на енергия и желание за действие.