На 12.11. в 14.00. часа следобед настъпва Пълнолуние в знака Телец. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в Скорпион. Контактът между двете Светила е възможно да ни обърква и да затруднява изявите ни (Слънцето), много силно подсилвайки чувствителността и емоциите ни (Луната).

Поради тази причина дните от 11.11. до 13.11. няма да са подходящи за взимане на важни решения, стартиране на дейности, особено такива засягащи финансите или притежанията ни. Оста Телец-Скорпион е пряко свързана с парите, собствеността, общите ресурси, кредитите, банковите операции, наследствата, т.е. именно в тези сфери е добре да сме наистина внимателни и да не предприемаме рискови дейности, понеже има вероятност да сме импулсивни и не особено рационални, заради което да претърпим загуби в последствие.

Пълнолунието в Телец също така предразполага и към дребни здравословни неразположения, като главоболие, грипни състояния, леки травми. Добре е в периода да не се подлагаме на хирургични интервенции, да не си правим зъбите и да не ходим по изследвания.

Контактът между Слънцето и Луната най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, които по всяка вероятност ще имат силен конфликт между това какво трябва да правят (Слънцето) и нещата, които са им на сърце и с които биха искали да се занимават в действителност (Луната).

Също така е възможно да им възникнат разправии с хора от обкръжението, на които ще са склонни да реагират прекалено емоционално, без да премислят ситуацията от всички ъгли. При всички случаи е важно да се постараят да не оставят емоциите и напрежението да ги завладеят и да изригнат в неподходящ момент пред неподходящите хора, рискувайки да си развалят отношенията с тях за продължително време.

Земните знаци Дева и Козирог ще са на романтична вълна и ще търсят близост с човек, когото харесват. При всички случаи е добре да не избързват със задълбочаването на отношенията, ами да си оставят достатъчно време за опознаване.

Огнените знаци Стрелец и Овен не е изключено да са силно ангажирани с имотни или семейни въпроси.

Въздушните знаци Везни и Близнаци се очаква да се чувстват финансово нестабилни и несигурни. Поради тази причина е важно да внимават да не харчат неразумно или прибързано парите си.

Водните знаци Рак и Риби ще имат както възходи, така и спадове в емоционален план. Добре е да си оставят достатъчно време за почивка и да не си създават излишен стрес, за да не се преуморят.