Сезонът на Скорпиона е изпълнен с обрати и далеч не е приключил. По време на слънчевото затъмнение преди Хелоуин миналия месец най-дълбоките страхове, недостатъци и емоции на всеки зодиакален знак бяха извадени на показ, имаше някои зодии, които бяха най-силно засегнати.
В същото време пълното лунно затъмнение на 08 ноемрви 2022 г. ще засегне най-силно същите хора (фиксирани знаци) - но по много различни начини.

Скорпионът е знак, който се съпротивлява на промените, особено когато те са извън неговия контрол. Тъй като затъмненията обикновено ви тласкат към мощни катаклизми, приемането на тези промени в рамките на сезона на Скорпиона не е било и няма да бъде лесно за никого. По време на предстоящото пълно лунно затъмнение всеки човек ще бъде насърчен да се опре на комфорта, устойчивостта и удоволствието. Но тъй като събитието се случва в противоположния на Скорпиона знак Телец, то ще окаже дълбоко въздействие върху хората със същата фиксирана модалност.

Ето как фиксираните знаци ще бъдат засегнати от пълното лунно затъмнение през ноември 2022 г:

Телец

На 8 ноември лунното затъмнение ще освети първия ви дом на Аз-а, като ще предизвика у вас желание да дадете приоритет на комфорта, сигурността и удоволствието в живота си, съсредоточени в личната ви независимост и самостоятелност. Смятайте това затъмнение за период на прераждане, въпреки че промените може да не настъпят за една нощ. Ще трябва да приемете промяната по начин, по който не сте го правили досега, и да се съсредоточите над всяко препятствие, което се изпречи на пътя ви. Призовани сте да обърнете внимание на стабилността, която само вие можете да си осигурите. Ще се възползвате от нея в подходящия момент.

Лъв

На 8 ноември, когато Луната осветява вашия 10-ти дом на кариерата и публичния имидж, ще бъдете призовани да обърнете внимание на дългосрочната сигурност, удоволствие и стабилност, които професията ви може да ви предложи. Възможно е обаче първо да се наложи да приемете някои внезапни промени и да се сблъскате с някои ограничения или граници в отношенията си. Независимо от това, помислете какво се стремите да изградите, което ще издържи предизвикателствата на времето. Няма нищо лошо в това да желаете стабилна кариера, Лъвове, но това може да изисква да се откажете от очакванията си.

Скорпион

На 8 ноември лунното затъмнение в Телец ще освети романтичните ви взаимоотношения и ще ви насърчи да обърнете внимание на стабилността, комфорта и сигурността, които ви предлагат връзките ви. Въпреки това, може да се наложи да преминете през някои сътресения първо, за да запазите дългосрочната си устойчивост. Като предпазлив, защитаващ се воден знак, вие се чудите дали е добра идея да се отворите напълно пред любимия човек. Сега е идеалният момент да го направите. За да изпитате истинска интимност, ще трябва да се доверите на хората около вас.

Водолей

С настъпването на лунното затъмнение на 8 ноември домът и семейният ви живот ще бъдат осветени. Призовани сте да се възползвате от потенциала за дългосрочна сигурност и комфорт в тази област, но не и без да се справите със страховете или резервите, които може да имате. Помислете за начините, по които сте се въздържали от пълноценна почивка и удоволствие. Заслужавате да имате сигурно и удобно място, което да наричате свой дом, Водолей, но това може да изисква от вас да се доверите на хората около вас. Хубавото е, че след като сътресенията отминат, ще можете с лекота да се настаните там, където смятате, че е вашият дом.