Честито завършване и попътен вятър, скъпи гимназисти!

Май е месецът на баловете! За да допринесе за усмивките и настроението на абитуриентите, Pulse Fitness & Spa отваря врати за всички, завършващи гимназия. До 31 май всеки дванадесетокласник може да заповяда в Pulse Fitness & Spa обект по избор в градовете София и Пловдив.

Помислено е и за тези абитуриенти, които искат да се възползват от фитнес, групови занимания и спа за по-дълъг период от време. До 31 май можете да закупите 3-месечна карта с 50% отстъпка. По този начин, заплащайки 121 лв., ще можете да посещавате целодневно и неограничено всички обекти Pulse в съответния град. Предложението включва всички услуги на веригата както и солариум, и открит плувен басейн на територията на София.

Pulse Fitness & Spa клубовете се отличават с изключителен интериор, просторни фитнес и кардио зони, спа центрове с десетки съоръжения за релакс и много голямо разнообразие от групови тренировки. Всичко това е достъпно само с една карта, която до 31.05 може да закупите при промоционални условия.

Добрата форма е неизменен елемент от безупречния външен вид. Красивите прически ще се развалят, скъпата рокля ще отиде в гардероба, но ние имаме само 1 тяло и трябва да се погрижим за него. Сега е моментът да станете част от lifestyle верига Pulse Fitness & Spa и да изградите здравословни навици за цял живот.

Своята промо карта може да закупите онлайн на www.pulsefit.bg или на номер 0700 44 044