Когато става дума за брака, има много фактори, отговорни за неговия успех или провал. Важно е да се уважавате, да се подкрепяте, да имате сходни разбирания за живота и да бъдете на едно мнение... за семейните финанси!

Точно така, парите са една от темите, които най-често водят до скандали и дори разводи, а и по принцип парите ни докарват много главоболия, затова никак не е чудно, че толкова много жени си мечтаят да се омъжат за богат мъж, с когото не е нужно да се тревожат за насъщния и за сметките за парното.

Днес сме ви подготвили един забавен тест, който показва отношението ви към парите и дали един ден ще се омъжите за някой принц, готов да ви глези.

Просто погледнете тази илюстрация:

Кое е първото, което привлече погледа ви?

Лодката

Ако първо сте видели лодката, вие сте човек на емоциите, който слуша сърцето си. Много е вероятно да се омъжите за богат на мъж, но също толкова вероятно е да свържете живота си с беден художник, който живее в някоя отдалечена хижа в гората. За вас на първо място е любовта, така че парите изобщо не ви интересуват. Следвайте сърцето си и със сигурност ще намерите щастието.

Мъжът на скалата

Ако първо сте видели мъжа на скалата, вие сте човек, който често обича отдалече, и не говорим само за хората. Скъпите кукли са били непосилни за родителите ви, когато сте били дете. А луксозните къщи, коли и дрехи все още са далеч от обсега ви. Дали ще се омъжите за богат мъж? Много по-вероятно е  вие самата да забогатеете, отколкото да се омъжите за по-богат от вас, това обаче напълно ви устройства.

Водата

Ако водата е привлякла погледа ви, вие сте доста спокойна на пръв поглед, но както се казва – тихите води са най-дълбоки. Вие сте загадъчна, но изключително чаровна личност, което привлича околните като магнит, включително и богатите мъже. Ако искате да се омъжите за богат мъж, това лесно може да се постигне, но помежду ви трябва да има и истинска химия.

Птиците

Ако първо сте видели птиците, вие сте мечтателка, която постоянно копнее за нещо повече. Много сте амбициозна, целите се високо и искате да имате всичко. Заради тази увереност лесно ще се запознаете с богат мъж, но вашата целеустременост може да го уплаши и да реши, че сте с него само заради парите му.

Облаците

Ако първо сте видели облаците, вие се носите по течението. Умът ви е зает с по-философски и духовни въпроси, парите не ви вълнуват особено. Ако се омъжите за богаташ, единствената причина ще е да можете да дарите огромна част от парите му за благотворителност. И все пак дали ще се омъжите за богат мъж? Не, едва ли.