Време е за един забавен психологически тест! Той ще ви отнеме само 1 секунда, но ще разкрие много за личността ви. Необходимо е само да погледнете това изображение:

Кое е животното, което забелязахте първо? Ето какво разкрива това за вас:

Пеперудата

Ако първо сте видели пеперудата, това означава, че сте емоционален човек с много богато въображение и приключенски дух. Не се страхувате да напуснете зоната си на комфорт и да пробвате нови неща. Отворени сте към света, но често не мислите за бъдещето – предпочитате да живеете за мига. Разбирате се лесно с околните и често се в центъра на вниманието, защото имате чудесно чувство за хумор, а и сте добър разказвач на истории.

Понякога сте малко разсеяни и умът ви блуждае към новото ви приключение, вместо да се съсредоточите върху по-належащите проблеми, които трябва да разрешите. Изпълнени сте с позитивизъм и вярвате, че накрая всичко ще се нареди. Вашето слънчево настроение е заразно, затова хората ви харесват толкова.

Орел

Ако първо сте видели орела, това означава, че вие сте горд и уверен човек. Имате твърда позиция и не се страхувате да я отстоявате. Трудностите към целта не ви плашат, а загубите приемате с достойнство. Вместо да се съжалявате, вие се изправяте отново на крака и опитвате отново. Много държите на личната ви свобода, не можете да търпите някой да ви налага мнението си или да ограничава действията ви, затова невинаги се разбирате добре с шефовете ви.

Обръщате внимание на малките детайли и това ви помага да разгадавате околните само от един поглед. Този усет към детайли ви помага и в работата.

Куче

Ако първо сте видели кучето, това означава, че сте мил и дружелюбен човек, който не обича да е сам. Много държите на любимите ви хора и бихте ги подкрепили във всякакви ситуации. На вас определено може да се разчита. В същото време сте много честен и открит човек, с когото лесно се общува. Имате много приятели и лесно завързвате нови контакти.

Нямате проблем с това да се доверявате на околните – сърцето ви е топло и отворено за света. Това не означава, че подхождате наивно към другите, просто много добре разчитате околните – техните емоции и настроения. Ако някой има непочтени намерения, веднага ще разберете и ще се предпазите от него.

Заек

Ако първо сте видели заека, това означава, че сте чувствителен човек с нежна и ранима душа. Много внимавате как се изразявате, не искате да обидите и нараните никого. Околните ви смятат за много мил и възпитан човек. В същото време вие приемате всичко навътре и лесно могат да наранят чувствата ви. Понякога ви е трудно да вземете решение и се притеснявате да изразите желанията си.

Когато имате проблем, не бързате да го решите, а първата ви мисъл е да се скриете от него и да се надявате, че ще се реши от само себе си. Страхувате се от промените и ви е трудно да излезете от зоната ви на комфорт. Едно обаче е сигурно – в сърцето ви няма злоба, вие сте изключително добри и се стараете да виждате доброто във всеки човек, а нерядко и помагате на другите да станат по-добри.

Змия

Ако първо сте видели змията, това означава, че вие сте мъдър и разсъдлив човек. Лесно намирате компромиси и решения, които да устройват всички. Бързо се приспособявате към промените.

Някои биха казали, че сте непредсказуеми и понякога действате спонтанно, но вие винаги имате едно наум и добре премисляте решенията си, просто опитът ви помага да взимате решения по-бързо и да действате със замах. Вие просто забелязвате всичко около себе си, а аналитичният ви ум работи на пълни обороти. От вас би станал чудесен лидер и мениджър. В същото време сте и много добър приятел – винаги ще помогнете на любимите си хора и бихте ги защитили от всяка опасност.  

Котка

Ако първо сте видели котката, това означава, че вие сте независим и уверен човек. Вие не се свените да показвате силния си характер и да се възползвате от предоставените ви възможности. Умеете да се приспособявате към променящите се условия и лесно се нагаждате към всякакви хора, но без да се унижавате или да променяте мнението си. Не зависите от околните и следвате собствения си план. Определено не бихте преклонили глава пред несправедливостта.

Някои хора не понасят да остават сами, но не и вие – вие нямате нужда от постоянното присъствие на околните, а клюките и празните приказки ви дразнят. Често имате нужда да останете насаме с мислите си и никога не скучаете, защото имате богато въображение и много интереси.