От 11-и Юпитер и щастливата звезда са свързани с Марс в Дева. В резултат на това нещата започват да придобиват добър обрат. Възможностите стават все по-силни и са много по-интересни. Този месец разполагате с арсенал от енергия, който ви насърчава да поемате рискове, защото можете да сте сигурни, че те са изчислени. За да направите това, имате увереност в способностите и качествата си. Вече не се страхувате да заявите амбициите си. Искате да напредвате, а защо не и да се освободите от това, което ви пречи да разцъфнете. Да бъдете в действие ви дарява с усмивка. Имате усещането, че съществувате. Щастието никога не идва само, вашето обкръжение ви подкрепя в инициативите ви, дори и в тези, които са най-дръзки.
Спокойствието и увереността изцяло са се завърнали в този сектор. Преоткривате радостта от вършенето на работата си.

Щастието никога не идва само. Контактувате с хора, които ви харесват. Изведнъж ежедневието ви е по-спокойно. Ако случайно се сблъскате с някаква трудност, намирате решение, без да се мъчите във всички посоки. Ако искате да свършите нещо, сега е моментът да съобщите на хората за това. Във финансов план този сектор е в центъра на вниманието. Ако имате бизнес нюх, това е добра новина. Ако, от друга страна, имате лудост за величие, това знамение ще бъде обърнато.

Съвет на месеца: Вие се намирате във фаза на възход. Затова се срещате с различни хора. В случай на екзистенциални съмнения потърсете подкрепата на тези, на които имате пълно доверие.