През август, постепенно започвате да осъзнавате възможностите си, Раци. Разкриват се талантите ви. Късметът е на ваша страна и се появявате на точното място в точното време. Ако желаете, разполагате с ресурсите, за да направите живота си обогатен с благополучие и комфорт. За да ви помогнат да постигнете това малко чудо, близките ви поемат инициативи, без да се налага да ги молите. Проектите ви се подкрепят от хора, които имат силата да ги осъществят. В този очарователен климат може би се чудите къде е проблемът. Той все още е олицетворен от Плутон в Козирог, който е в ретроградно движение. Той е и причината, въпреки че всичко върви по най-добрия начин, да се тревожите. Този месец бъдете сигурни, че няма да се появят лоши изненади от нищото. Всичко е наред.

Можете да отидете на почивка със спокойна душа. Въпреки че атмосферата ви подтиква да си починете, вие не се съвземате напълно. Мислите за началото на учебната година, защото искате да сте готови. И така, докато лежите на любимия си шезлонг, научавате за вашия отрасъл и неговото бъдеще. Финансовият сектор работи като по чудо. Парите постъпват, а вие не обръщате внимание на разходите. Въпреки че можете да си го позволите, легендата гласи, че когато Венера е ретроградна, е по-добре да отложите скъпите покупки! Имайте го предвид.

Съвет на месеца: Задоволяването на желанията ви се крие в способността ви да изразявате ясно какво искате и в подходящия момент. Меркурий и Юпитер ви насърчават, така че го направете!