Постепенно енергиите, които се излъчват от Юпитер в Овен, намаляват и изчезват на 16-и. От 17-и животът ви отново тръгва по правилния път благодарение на добрите вълни, които идват от Юпитер в Телец. Положителният и конструктивен аспект, който се свързва от едната страна със Сатурн в Риби, а от другата - с Марс в Рак, предвещава, че ще се почувствате много по-добре през втората половина на май! Усещането, че съдбата ви удря по неясни причини, изчезва. То е заменено от усещането, че над главата ви има щастлива звезда. В тази атмосфера на разбиране, добро настроение и късмет съществуването ви придобива друго измерение. Тя ви отваря други перспективи, които ще ви позволят да използвате талантите, уменията и опита си.

Раци, дръжте главата си високо! Още няколко дни, за да понесете стреса от Юпитер в Овен, и след това ще можете да дишате! Затова се дръжте, дори и да искате да се предадете. От 17-и ще се почувствате много по-добре. Благодарение на щастливото стечение на обстоятелствата улесненията ще заемат мястото на трудностите и напрежението. Ще преоткриете удоволствието от това да вършите работата си в атмосфера, в която цари разбирателство и спокойствие. От финансова гледна точка се развивате добре, но при условие че останете разумни в разходите си.

Съвет на месеца: Вие се развивате във вселена, която ви устройва и е удобна за вас. Отделете време, за да приветствате възникващите възможности. Те ще се окажат много по-полезни, отколкото си представяте.