Искаш да знаеш дали е добър в леглото, още преди да сте преминали на тази фаза?! Ето тези признаци ще ти покажат дали има вероятност да си попаднала на горещ любовник.

Има голям апетит


Предложи му вечеря и наблюдавай как се отнася към храната. Има ли апетит? Опитва ли всяка хапка с удоволствие или се тъпче като на състезание? Добрият любовник се наслаждава на храната. Той отпива от виното като ценител и прави секс с удоволствие.

Езикът на тялото не лъже


Смята се, че 93 процента от човешката комуникация се осъществява чрез езика на тялото и тона и само 7% - от действителните думи, които използваме. Когато става дума за секс, тялото не лъже. Ако забележиш, че той избягва да те гледа в очите, сяда далеч от теб, стои със скръстени ръце, не си струва да го вкарваш в леглото си.

Има повече козметика от теб


Жените харесват добре поддържаните мъже, които се обличат прилично и ухаят приятно. Какво се случва обаче, ако той има повече козметика от теб? Твърде вероятно е да е обсебен от външния си вид и да забрави за твоето удоволствие в леглото.

Той е страхотен танцьор!


Виж как танцува и ще получиш добра представа за уменията му между чаршафите. Ако движенията му са резки и трескави, той вероятно е истински провал в леглото. Можеш само да се радваш, ако танцува плавно и страстно с лекота.

Отношението му към парите


Въпреки че с пари не може да станеш добър в леглото, отношението към тях говори много за креватните умения. Ако той не пропуска да отбележи колкото много печели, вероятно няма да те попита от какво имаш нужда в секса. Такива мъже смятат, че знаят всичко за твоя оргазъм. Ако пък е истински прахосник, вероятно ще е твърде разсеян и разхвърлян и в секса.