Бельото може да разкрие много за теб на любимия ти мъж, затова разбери какво символизират любимите ти гащички.

 

Обикновени памучни бикини

Жените, които предпочитат този вид бельо, са спокойни и уравновесени натури, които живеят в мир със себе си. Те не страдат излишно от суета и непременно желание да се харесат на срещуположния пол. По всяка вероятност са семейни и предпочитат практичното и удобното пред модерното и ефектното. Това не означава обаче, че нямат някой специален комплект в гардероба си.

 

Боксерки

Жените, които носят боксерки са спортен тип, запазили детското в себе си. Те не обичат да подчертават секси извивките си и са верни приятели. На тях може да се разчита. Обикновено имат много приятели, но рядко са душата на компанията.

 

Прашки

Този вид бельо е предпочитан от модерните и атрактивни жени, които нямат проблем да демонстрират своята сексуалност. Те обичат да показват перфектната си физика и да получават комплименти. В секса са готови да експериментират и рядко имат задръжки. Ако прашките се подават над панталона обаче, това вече може да говори за лош вкус. 

 

Черният цвят е предпочитан за бельо от самоуверените и активни жени, които обикновено привличат мъжете като магнит. Те обичат да изглеждат мистериозно и залагат на своята сексуалност, за да впечатлят противоположния пол.

 

Белият цвят е любим на нежните и скромни дами. Макар да изглежда по-обикновено и скромно, този цвят е предпочитан от много жени. Бонбонените цветове пък говорят за желание за флирт. Жените, които предпочитат розови прашки и бикини, търсят романтика и страст.

 

Най-опасен си остава червеният цвят. Жените с червено бельо обичат секса и не се страхуват да го показват.