Фaĸт e, чe здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe започва да ни вълнува едва когато налице изникне няĸaĸъв пpoблeм, който започне да ни тревожи, a пpeз ocтaнaлoтo вpeмe cяĸaш здравето ни остава на зaдeн плaн. И под здравословно състояние имаме предвид не само физическото, но и емоционалното, и душевно благосъстояние на духа и тялото ни. Затова е добре да попречим на всяка погрешна стъпка, която касае дори и само един от тези три аспекта, води до дисбаланс и различни заболявания. Симптомите на болестта са сигнал, който получаваме, за да се поправим. За съжаление обаче, в забързаното си ежедневие често прибягваме само до лечение на симптомите, а проблемът всъщност остава нерешен, появява се отново и може дори да хронифицира.

И тъй като знаем, че като една уважаваща себе си дама, трябва да си наясно с всичко, свързано със здравето ти, заедно с нашите приятели от Botanic, решихме да ти дадем възможност да разбереш повече за организма си с нашия интересен тест, който ще ти даде отговор на много от въпросите, които до този момент са те притеснявали.

А защо не и след като го решиш да не се възползваш от подкрепата на природните продукти от серията Botanic, които по естествен начин подпомагат защитните сили на организма.

Ако страдаш от неразположения по време на цикъла, кожни проблеми и раздразнения, главоболие, болки в гърдите, целулит, тежка форма на ПМС, менопауза, репродуктивни проблеми и много други, то най-вероятната причина е хормонален дисбаланс. В тези случаи, не е лошо да вземеш превантивни мерки и да се довериш на Лейди Хармония – продукт, който съдържа изцяло натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве. Той подпомага хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата. Освен това действа срещу мастните отлагания и целулита, влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан и поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

Тъй като живеем в свят, в който токсичните вещества са навсякъде – въздуха, водата, храната, ние често не си даваме сметка, че в повечето случаи главоболието, проблемите с кожата, умората, болките в ставите, целулита се дължат на акумулиралите в организма ни токсични вещества. Благоприятно влияние тук би оказал DetoxiFive, чиято формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма, допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система. Натуралният детоксикатор обезврежда и извежда натрупаните отпадни продукти в организма. Именно това прави DetoxiFive е изключително подходящ, ако често се чувстваш отпаднала или изморена и не намираш причина за начина, по който се усещаш. 

В случай, че имаш проблеми с храносмилането, изпитваш тежест след хранене, ти препоръчваме да се довериш на Ензи-Мил, който ще ти набави най-важните храносмилателни ензими, подбрани от неживотински източници като Амилаза, Липаза, Протеаза 4.5, Протеаза 3.0, Алфа-галактозидаза, Лактаза, Целулаза, Бромелаин. Те значително ще подобрят усвояването на важните за организма нутриенти в тялото ти (въглехидрати, мазнини, протеини, витамини и минерали).

Добре би ти се отразил и фитопродуктът Лаксал, чиято основна активна съставка органичен псилиум е едно от най-безвредните и ефикасни средства за борба със запека. Характерно за псилиума е не бързото, а трайното и безвредно действие. Продуктът уравновесява по напълно естествен начин нормалната чревна флора. 

Ако пък страдаш от хронични възпаления на пикочния мехур и уретрата, а също така и често си подпухнала, то най-благотворно влияние на тялото ти би оказал продуктът CystiRen. Неговата комбинация от синергично действащи натурални екстракти, патентованият екстракт от Американска червена боровинка, който е с високо съдържание на проантоцианидини, тип А и екстрактът от Златна пръчица, подпомагат изхвърлянето на микроорганизми и отпадни вещества от пикочните пътища и бъбреците. Освен това употребата му усилва защитните сили срещу инфекции в уринарния тракт. Продуктът не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти и е напълно безвреден за прием от деца, бременни и кърмещи.