Вкусовите предпочитания говорят много за характера

 

  1. Ябълка

 

Ако любимият му плод е ябълка, то той е консервативен и праволинеен. Този тип мъже не обичат промените и трудно се приобщават в нова среда. Предпочитат да следват навиците и принципите си, вместо да рискуват и експериментират. Обикновено мъжете, които консумират често ябълки, са стройни и не злоупотребяват с храната. Радват се на добро здраве и рядко боледуват. Трудно ще спечелиш доверието му, но ако успееш, ще го имаш за цял живот. 

 

  1. Круша

 

Круши обичат да похапват позитивните и ведри хора, които те заразяват с усмивката си. Този тип мъже имат невероятно чувство за хумор и не се предават пред трудностите. Може да се разчита на тях в най-тежките моменти. Лесно стават душата на компанията и привличат жените като магнит.

 

  1. Портокали

 

Мъжете с предпочитания към този плод са непредсказуеми и крият изненади. Те могат да накарат една жена да полети в облаците, след което да я приземят с гръм и трясък. Владеят изкуството на любовта и обикновено имат много партньорки. Не са ревниви и не понасят ревнивците. Не се опитвай да го ограничаваш и може би ще е твой за дълго време.

 

  1. Банани

 

Почитателите на този плод са здраво стъпили на земята и знаят какво искат от живота. Обикновен действат с размах и са ненадминати в бизнеса. Интелигентни и спокойни по природа те са идеалната половинка за всяка жена. С тях никога няма да скучаете.

 

  1. Ягоди

 

Ако половинката ви си хапва с охота най-вече ягоди, бъдеще нащрек. Този тип мъже са капризни и емоционални. Склонни са да ревнуват безумно и да ограничават любимия човек. Жените по правило ги обожават, тъй като са творчески натури и често се изявяват в областта на изкуството.

 

  1. Череши

 

Ако се нуждаете от съвет, този тип мъже ще ви помогнат. Любителите на черешите са разсъдливи и мъдри. Често поставят желанията на партньора пред своите собствени. Умеят да се радват на живота и пазят детското в себе си до зряла възраст.