Есента е прекрасна - детския глъч отново се чува навсякъде из града и всичко около нас е някак вълшебно, пъстро и цветно. Но именно това е и сезонът, който е особено рисков за нашите малки съкровища... Само се замислете за затворените помещения в детските градини и училищата с много на брой деца, които често се превръщат в инкубатори на вируси и добавете и рязката промяна на температурите навън - доста неприятно, нали? И оказва се напълно достатъчно децата ни да станат по-податливи на онази позната и толкова мразена въртележка от сополи, подсмърчане, кихане и болки в гърлото. И тъй като точно това е периодът, който се отличава с по-голям риск от остри респираторни заболявания и грипни епидемии, от изключително значение е ние като родители да направим всичко възможно имунната система на детето ни да бъде подкрепена с надежден природен имуностимулант. Така, на помощ ни идва любимото на всички малчугани сиропче Марсианци ИмуноФорте!

И понеже знаем колко важно е здравето на детенцето за всеки един от вас, мили родители, заедно с нашите приятели от Марсианци, решихме да ви разкрием тайната за силен детски имунитет през есента. За целта стартирахме игра, в която 10 от вас ще могат да спечелят по едно сиропче Марсианци ИмуноФорте, с което да започнат новия сезон спокойно и без риск от неприятни изненади. Всичко, което трябва да направите, за да се включите в надпреварата за спечелването на прекрасните подаръци, е да отговорите правилно на нашия въпрос тук, след което да се регистрирате във формата за участие и да следите дали не сте едно от печелившите имена, които ще обявим на 11.10.2017 г. 

Сиропът Марсианци Имунофорте е мощен природен имуностимулант, който засилва естествените сили на организма, който предоставя мощен антивирусен и антибактериален ефект, намалявайки честотата и продължителността на боледуването. Неговите четири основни съставки черен бъз, шипка, бета глюкани и витамин С подпомагат имунната защита и оказват благотворно действие върху дихателната система. Освен това, сиропчето е подходящо за интензивна употреба в есенно-зимния период, по време и след антибиотична терапия, при необходимост от подпомагане имунната защита на детето. Черният бъз е известен на човечеството от векове със своите чудодейни свойства. Според българския народен лечител Петър Димков черният бъз заслужено си спечелва титлата Царицата на българските билки, защото това е най-силната билка, която държи имунитета буден. Шипката от своя страна е - един от най-богатите източници на витамин С. Но освен това тя е богата на биофлавоноиди, които са особено важни за изграждането на добре функционираща сърдечно-съдова и имунна система. Силен имуностимулант, който успешно лекува инфекции, различни възпаления, грип, настинки. Бета глюканите, които също са напълно естествена съставка, от друга страна притежават уникалната способност чрез активирането на важни имунни клетки - т.нар. макрофаги и клетки „естествени убийци“, да елиминират опасните бактерии и вируси, и по този начин да предпазят детето от грип и инфекции. Наличието на витамин C пък подпомага доброто физическо състояние и нормалната функция на имунната система, благодарение на антиоксидантния си ефект.
 
Ясно е, че като родители ние винаги ще се притесняваме дали детето ни ще се разболее и колкото и да се опитваме да го предпазим, мисията ни ще бъде почти невъзможна, защото вирусите са навсякъде. Но поне може да се погрижим за по-силния имунитет на своя наследник, който да му помогне да надвие настинките по-бързо и лесно!