Лято 2024 е свързано с няколко ключови събития като средните точки между затъмненията, които понякога носят повече промени от самите затъмнения. Това са периоди от годината, когато сякаш не сме под надзора на Висша сила и нещо не върви по план, нахлувайки в живота ни. Понякога дори нашето лично емоционално състояние може да „разбие“ нервната ни система толкова много, че да направим нещо, което не е било предвидено. И тогава се оказва, че именно този сценарий е донесъл най-необходимия тласък в живота ни.

Освен това през лятото ще видим прехода на Черната луна в знака на Везни, който отговаря за връзките и романите, което означава, че ще изостри темата за предателството, любовните триъгълници и недоразуменията в двойките. Но не само любовните съюзи могат да пострадат, тъй като Лилит класически във въздушните знаци носи клюки и неправилно предадена информация. Ето какво още ни очаква през следващите топли месеци:

Средни точки между затъмненията през лятото на 2024 г.

21 юни, 29 юли и 6 юли - това са дните, които могат да донесат необичайни събития, които могат частично да включват случилото се по време на периода на затъмнение от 25 март до 8 април и вероятно ще продължат по време на есенния коридор от 18 септември до 2 октомври.

Например, ако сте срещнали мъж в периода на 25 март - 8 април, тогава важно събитие във вашата връзка може да се случи на датите на средните точки. И ако тогава сте били интервюирани, тогава в Средните точки можете да получите нова позиция или можете внезапно да решите да нарушите договора.

Необичайни пълнолуния в Козирог

Обикновено всеки зодиакален знак има две лунации през годината - едно новолуние и едно пълнолуние, което носи логично начало и край на цикъла за дадена ситуация. Но на 22 юни и 24 юли ще има цели две Пълнолуния в Козирог, които ще сложат край на това, което можеше да започне за вас на 11 януари. Спомнете си какъв цикъл и в коя област от живота сте започнали нещо ново. Тази конкретна ситуация изглежда има два резултата. Мислете напред – на 22 юни решението ви може да е емоционално, но на 24 юли ще подходите по-смислено.

Период на предателство и приключения в отношенията поради Лилит във Везни

От 30 юни Черната Луна навлиза в знака Везни, поставяйки силен акцент върху любовните проблеми. При двойките проблемите с предателството, любовните триъгълници и връщането към бивши съюзи могат да се влошат. Работата е там, че Лилит ще следва знака на Възела от миналото, така че определено ще искате да влезете в някаква романтика за втори път и отново да изпитате това, през което все още не сте работили.

Не се укорявайте и не се съдете – понякога е важно да преживеете нещо няколко пъти, за да видите модел в поведението си. Например, може да се върнете при мъж, който ви е изневерявал или ви е държал в неведение относно бъдещето ви, за да разберете, че тази болка и негодувание са ви познати. Това означава, че имате токсичен модел на взаимоотношения, който като програма ви води от време на време в нещастни съюзи. Това не е карма, а въпрос на твой избор, който не правите съзнателно.

Ретрограден Меркурий в Лъв - връщане към минали любови, творчество и идеи

От 5 август до 28 август ни очаква период на ретрограден Меркурий, който технически ще се премести от 4 градуса Дева и ще „заседне“ на 21 градуса Лъв. Това предполага, че много Лъвове, както и Овни, Деви и Стрелци, ще бъдат фарове от миналото за други хора. Вероятно ще има множество посещения от бивши в любовния ви живот, а в работата ви ще трябва да вземате решения въз основа на това, което ви носи комфорт и радост.

Съвпад на Марс и Юпитер в Близнаци на 16 август

Лятото ще завърши с високопрофилен съвпад между Марс и Юпитер, разширявайки амбициите на всички чрез нови връзки. До края на август очаквайте тълпа от нови хора да се появят в живота ви и сред тях ще има Някой. Най-вероятно това е човек, който ще има терапевтичен ефект върху вас, тъй като ще го възприемате като учител или наставник. Няколко диалога и ще разберете много за себе си и за това в каква посока се обръщат тенденциите на вашето духовно развитие.