Роби Уилямс е роден на 13 февруари 1974. Той е мъжът, покорил милиони женски сърца. В началото животът му е празен, пълен с пороци, но всичко се променя.

Преди да срещне Айда и да се влюби в нея, живее като бохем, взима наркотици и е на много тъмно място.

Първата им среща е в Лос Анджелис през 2006. Току що си е обещал, че никога няма да сключи брак и да има деца. Но защо?

Певецът отказва да търси любовта, защото до този момент е имал само непълноценни връзки, които са се проваляли. Не вярва на никого.

„Преминавах през много труден период. Борех се с собствените си демони. Не можех да продължа напред.“ – споделя Роби Уилямс.

Когато двамата се запознават, Айда е изумена и притеснена от поведението му. Тя отива в къщата му и заварва истински Ад.

Първата им среща е на сляпо. Заедно отиват на парти и започват да си говорят. Между тях веднага се появяват искри, но и двамата пазят това в тайна. В следващите 3 години връзката им не върви гладко. Той къса с нея цели 3 пъти. Карат се, а певецът дори я заплашва.

Айда споделя, че се радва, че не са започнали връзката като по-млади, защото той е щял да я нарани.

Повратната точка идва една вечер в ресторант в Лос Анджелис, когато Роби Уилямс среща Камерън Диас и Дрю Баримор на вечеря. Той им споделя за отношенията си с Айда и как са приключили връзката си. Тогава Камерън му казва, че това не е краят и не бива да го позволява. И наистина, Роби споделя, че това е бил знак от Вселената.

Тръгва си веднага и отива в дома на Айда, обяснявайки ѝ се в любов.

Няколко години по-късно, те сключват брак. Роби Уилямс ѝ предлага 2 пъти. Първият път е по радиото на шега, а вторият след около месец. Сватбата е през 2010 година.

Днес те се радват на щастливи отношения и 3 деца. Имат еднаква ценностна система и еднакъв хумор, което им помага да вървят напред.