Амал и Джордж Клуни са една от най-любимите двойки на Холивуд. Преди броени дни двамата посрещнаха на бял свят близнаците Александър и Ела.
Оказва се, че Амал и Джордж никога не са разказвали пред медиите историята на тяхното запознанство. Но Ник, бащата на Джордж, споделя как се е случило.

Годината била 2013 и Джордж бил на вечеря заедно с родителите си и общи познати. Амал също била там. Ник споделя, че отворил вратата заедно със съпругата си Нина. „Тя се представи и разговаряхме. Тя беше много чаровна, прекрасна и образована. След това разбрахме, че е много мила и общителна. На Джордж всичко това много му хареса“, разказва Ник. „Спомням си, че казах на Нина, че нашият млад мъж може би ще срещне предизвикателство.

Смятам, че когато вечерята приключи, съдбите им бяха преплетени. Тя беше забележителна, а той непрестанно беше до нея. Просто беше различно от всички останали връзки, които той е имал. А наблюдавам връзките му откакто той стана на 13 години. Тази млада жена се превърна в нещо значимо за него. Просто беше невероятно.“