Обичаната от мнозина актриса Сандра Бълок обяви, че иска да си вземе почивка и известно време няма да се снима в проекти в интервю за "Entertainment Tonight".

57-годишната актриса обсъди подробно предстоящото си прекъсване от професията и изрази, че очаква с нетърпение по-лекия график в близко бъдеще. "Не искам да бъда обвързана с ничия програма, освен моята. Очаквам с нетърпение времето, когато ще се движа със собствено темпо. Уморена съм толкова много... Последните няколко години буквално прегрях. Трябва ми почивка", коментира Бълок. "Толкова съм изгоряла психически, уморена, че чак се усещам неспособна да вземам здравословни, умни решения и знам това много добре", добави още тя.

Бълок посочи, че въпреки че е благодарна за успеха, който е имала през годините, се тревожи за последиците от него върху личния й живот и най-вече този на двете й деца. "Работата винаги е присъствала в живота ми и съм имала голям късмет.  Но осъзнах, че това постепенно започва да ми тежи. Все едно като да отваряш хладилника и през цялото време да търсиш нещо, което никога не е било там", допълни тя. "Спомням си, че просто в един момент си казах: "Спри да го търсиш тук, защото го няма. Вече го имаш, извлякла си всички ползи от него и е време да се погрижиш за себе си."

Актрисата не сподели колко и кога точно ще се случи тази така важна промяна в живота й, но посочи ясно, че се чувства най-щастлива у дома с двете си деца Луис и Лайла.