8


Като представител на един от "най-водните" знаци, в годината на Змията ще се чувстваш така добре както "котарак в купа със сметана", дори лапите ти да се плъзгат на разни страни, пак оставаш в "сметаната". А твоят "скорпионски характер" в следващата година само ще ти помага, включително и в личния живот. Всъщност, за какво са му на човек емоции, ако няма с кого да ги сподели? Да, всички Скорпиони са малко "развратни", но може би в това е тайната на тяхното обаяние и привлекателност.

Както посочва хороскопът, 2013 г. е не просто нова стъпка в живота ти, това е цял етап в него. Планомерно ще изграждаш кариерата си и личния си живот. И ако през 2012 г. при Скорпионите след всяко взето решение, е имало проблем, то през 2013 г. за всяко правилното решение, ще получаваш "бонус", подсещане за следващото. Независимо от факта, че хороскопът за 2013 г. не обещава особено "големи" проблеми, ще трябва да решиш няколко глобални въпроса, както в личния си живот, така и в професионалния. Тези въпроси може радикално да променят не само живота ти през 2013 г., но и бъдещето.

Хороскопът за 2013 г., ще ти даде не само чудесна възможност да изявиш себе си в професионален план, но също така да промениш и личния си живот, и дори местоживеенето си. Разбира се, не трябва да изпадаш в еуфория и да "летиш в облаците", през следващата година трябва да се стараеш колкото е възможно по-малко да пропускаш важна информация и да се възползваш от всеки удобен случай. Защото информация и различни предложения ще получаваш много, и точно тук може да ти послужи твоята критична нагласа към света и непознатите хора.

Както показва хороскопът за 2013 г. твоята слабост ще се превърне в сила. Змията не обича твърде много шум и суета - Скорпионите също, така че темпът на живота ти и взимането на решения, на практика почти напълно съвпада с темпа на следващата година. И ако в миналото, много си се присмивал на вярата в мечти и в доброто, през 2013-та ще правиш това, което обичаш, ще вървиш към целта си, ще мечтаеш и побеждаваш. Но това не означава, че през 2013 г. Скорпионите няма да срещат трудности, както в личния живот, така и в професионалния. Просто през 2013 г., ще бъде много трудно да те мамят. Това ще се дължи повече на твоята интуицията, отколкото на информация или знание.

Освен това през 2013 г. Скорпионите ще са способни не само правилно да планират бъдещи събития, но и действията на хората. Разбира се, при условие, че успееш да се абстрахираш от "лични" субективни оценки. Следва да се отбележи, че това на Скорпионите много рядко им се отдава. И все пак, според хороскопът за 2013 г., интуиция, планиране и правилно прогнозиране – това са три качества, които ще бъдат от ключово значение за успеха на Скорпиона през 2013 г., както в кариерата, така и в личния живот. Въпреки че, трудностите в отношенията с хората и околния свят няма да изчезнат, просто ще чакат своето време. Месец май и началото на есента, в това отношение са най-тревожните периоди.

Най-благоприятните периоди за теб, през следващата година ще бъдат пролетта и лятото на 2013 г. Ще можеш не само да завоюваш нови жизнени позиции, нови сърца, дори цели, но също така ще ти се даде "шанс" и в личния живот. Към есента на 2013 г. ще можеш да се отпуснеш, но не за да почиваш на лаврите си, а да правиш смели планове за 2014 г., Важното е, че през 2013 г. няма да имаш време за депресии. А, между другото, Депресията - това е най-многолюдната държава в света. И в тази страна живеят много повече хора, отколкото в Китай. Но през 2013 г. там няма да намериш Скорпиони!

Работа. Професионално 2013 г. ще бъде изключително положителна за Скорпионите. Може да постигнеш много, но разбира се с достатъчно усилия и побеждавайки врагове и съперници. Решавайки проблеми и въпроси по време на работа, през 2013 г. Скорпионите трябва да помнят, че най-ефективните средства не са най-новите и най-мощните, а тези, които са ти под ръка в подходящия момент, дори това да е обикновен телбод.

Много Скорпиони през 2013 г., ги очаква ако не нова длъжност, то увеличение на заплатата. Въпреки че е възможно заради успешен скок в кариерата, не само да смениш работата си, но и професията. Дори ако най-накрая си решил да започнеш собствен бизнес и в този случай те очаква успех. Въпреки че собственият бизнес - не е характерна черта за Скорпионите, през 2013 г. може смело да започнеш да експериментираш.

Хороскопът през 2013 г. показва, че през следващата година, трябва да се постараеш да минеш без "донкихотство" и да не се хвърляш сам да решаваш проблеми, а да действаш съгласувано в колектива. Скорпионите бизнесмени и ръководители, трябва да обърнат специално внимание на кадровите въпроси и да мислят не само за организацията на процесите, но и за обучението на персонала.

За разлика от Овните и Близнаците, които са доволни от аплодисментите на околните, Скорпионите са щастливи само когато са удостоени със собствените си похвали. Не пропускай благоприятните за теб шансове и още през лятото на 2013 г. ще се почувстваш много по-щастлив.

Приходите през 2013 г. значително ще нараснат, приблизително до нивото на нарастващите разходи. Поради факта, че добре ще печелиш, също добре и ще харчиш, така че ще трябва да се запасиш не само с голяма торба за пари, но и с една торба оптимизъм. Опитай през 2013 г. да "разтеглиш" част от разходите, да ги отложиш "за утре", възможно е "утре", те вече да не са от значение, и така ще можеш да спестиш малко. Както сочи хороскопът за 2013 г.
благоприятната ситуация по отношение на кариерата и подкрепата на семейството, все пак ще ти помогне да преживееш неравномерните финансови постъпления през следващата година. Важното е да не мързелуваш и да използваш всяка благоприятната ситуация. Часовникът отмерва всеки ден минутите от живота и само от теб зависи с какво те ще бъдат изпълнени и с какво след това ще бъде пълен твоя портфейл.

Любов. Както вече споменах през 2013 г. ще имаш шанс да успееш, не само в кариерата си, но и в личния си живот. За целта е необходимо, преди всичко, по-малко да говориш за отношенията си, дори и с най-близките си. Колкото по-малко знаят околните за твоите отношения, толкова по-здрави ще бъдат. Някои споделят проблемите си с приятели, близки, роднини, а Скорпионите през 2013 г. е най-добре да разказват на себе си. Сами на себе си да дават съвети и да се успокояват.

В живота на семейните Скорпиони, хороскопът за 2013 г. не обещава тихо спокойствие. Но дори споровете и доводите, когато партньорът не е прав, няма да развалят общия позитивен климат в семейството. Много семейни Скорпиони през 2013 г., ще се увличат по обзавеждане на семейното гнездо и създаване на комфорт у дома. Но внимавай за най-важното – да не стигнеш до развод, защото първото, което ти хрумва, когато чуеш думата "ремонт" е хаос, безкрайно чистене, разправии, главоболия, изгубено време... Някои двойки, които още през миналата година са почувствали отчуждение, може да се разведат през 2013 г., и без ремонти или други битови проблеми. Ако даден разрив в отношенията е съзрявал отдавна, тогава е излишно да съжаляваш. Особено през 2013 г., когато на Скорпионите няма да им е нужно много време, за да излекуват раните си. Да, времето не лекува – хората се променят!

Ако принадлежиш към самотните мъже-Скорпиони, през 2013 г. ще продължиш да търсиш своята идеална жена. Доколко ще успееш да задоволиш високите си изисквания, не може да се каже, тук всичко зависи от късмета. Особено ако търсиш, там където тя не съществува. Да търсиш своята любов по нощни клубове или кръчми – все едно да търсиш игла в купа сено. Опитай се да потърсиш сред шахматистките - те могат с часове да мълчат, грижат се добре за фигурата си и знаят много интересни позиции.

Ако си от самотните жени-Скорпиони, в началото на 2013 г., няма да те напуска странното усещане, че някой сякаш те е изоставил. В пасианса на живота, който нареждат жените-Скорпиони, очевидно не достигат царете. Но през пролетта на 2013 г. любовният хороскоп обещава няколко перспективни и интересни запознанства. Но какви ще са те и докъде ще доведат, ще зависи не само от това колко дълго ще можеш да сдържаш своя характер, но също така и от това доколко новият ти приятел е готов за сериозна връзка. Звездите те съветват да не се отнасяш толкова коравосърдечно с непознати. Не всеки е наясно, че лесно може да те размекне с помощта на коняк или вино. Но е доста вероятно, през 2013 г., да не избираш ти, а да избират теб. Затова се опитай да бъдеш на такива места, където можеш да бъдеш избрана от наистина свестни хора и за дълго време. Подходящата околна среда – това е, което ще можеш да избираш в следващата година, въздействайки по този начин и на своето бъдеще.

Новата Година отнема и последната надежда да срещнеш Любовта още тази година, но дава нова надежда да я срещнеш в следващата!

Моден хороскоп. Скорпионът често жадува за приключения. Ще се изненадаш, но за да е пълна 2013 г. с интересни събития, пътувания и приключения, трябва само да обновиш гардероба си. Но как ? Опитай с нещо различно, може би ярки цветови комбинации? Избирай меки тъкани, кожа и трикотаж. Високите ботуши и обувките на висок ток трябва да са задължителни. Не се страхувай да бъдеш смел в решенията си.

Твоите цветове са: интензивни, контрастни комбинации от черно, червено и бяло, златисто и вишнево. Твоят избор: сукмани, раирани пуловери, къси рокли, масивни пръстени с тъмни камъни.