Последната седмица от годината е вече тук. Надяваме се тя да ни донесе много здраве, надежда и любов!

Овен

При вас, Овни, първите два дни от седмицата ще са ви ангажирани с подготовка за празника. Дори и да сте решили да го посрещате с най-близките ви хора, ще се постараете да накарате всеки да се почувства специален и да си прекара незабравимо.
В края на седмицата ще се отдадете на заслужена почивка и домашен уют. Ще успеете да се чуете и да поздравите свои отдавнашни познати и да си припомните отдавна отминали неща.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с планиране на посрещането на Нова Година. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват.
Уикенда може да сте леко унили и негативно настроени. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

Близнаци

Вие, Близнаци, през седмицата може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.
През празничния ден е възможно да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, ви очаква една доста динамична седмица. По време на празника очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Ще сте приятен и интересен събеседник и всеки от по-близките ви хора ще търси компанията ви
Възможни са също така неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят след посрещането на Новата Година.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще планирате посрещането на новата година. Възможно е докато се забавлявате да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.
След сряда може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата е възможно да усвоявате нови знания. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ви ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате.
След сряда, докато траят почивните дни ще се постараете да обърнете достатъчно внимание на любимия човек и да го накарате да се чувства специален.

Везни

Вие, Везни, е много вероятно да предприемете кратки пътувания или разходки в планината и да прекарате празника далеч от дома. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени и динамични.
След сряда, по време на почивните дни, са възможни разправии с хора от близкото ви обкръжение. Не е изключено да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления, но също така е възможно да се увлечете в празнични покупки и да си поизпразните джобовете.
В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите.
По време на празничните и почивни дни ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания с него.

Козирог

Вие, Козирози, може да решите да пътувате и да се забавлявате с близки и приятели по време на празника. Внимавайте с консумацията на алкохол и храна, за да не ви стане лошо в последствие.
Възможни са много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате, за да зарадвате любимия човек.

Водолей

Вие, Водолеи, ще прекарате началото на седмицата със семейството и децата си или с любим човек. Не е изключено по-голямата част от вас да решат да посрещнат новата година в компанията на най-близките им хора и в домашна атмосфера.
Ще сте доста безпристрастни и обективни. Много е вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти.

Риби

Вие, Риби, е възможно докато траят почивните дни да се натъкнете на хора от миналото ви, с които да имате да наваксвате с приказки и преживявания.
След сряда не е изключено да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове.