Ниски температури и дълги нощи - първата седмица на месец декември обещава да бъде интересна. А какво са ни подготвили звездите за тази седмица?

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще сте успешни и постигащи. По всяка вероятност ще демонстрирате своите професионални и лични успехи пред света. Не е изключено да започнете нещо ново и важно за вас. След четвъртък не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията или смените диетата си.

Телец

Вие, Телци, през първите три дни от седмицата да се чувствате леко потиснати и угнетени. Възможно е да имате нужда от почивка и спокойствие и е добре да не се нагърбвате с важни неща през тях. Не са изключени грижи със средство за комуникация или транспорт, както и комуникационни проблеми. След четвъртък ще наберете сили и ще станете достатъчно продуктивни, за плановете ви да бъдат успешно реализирани.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате романтични моменти в началото на седмицата. Много е вероятно да успеете да изкарате ползотворно време с човек, когото харесвате. След четвъртък покрай работата ви по всяка вероятност ще срещнете хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сключите важна за вас сделка, плодовете от която ще берете на по-късен етап. След четвъртък ще имате възможност да изкарате време с ваши любими хора в приятна за вас атмосфера. През уикенда ще се погрижите за дома си, ще го преаранжирате или преобзаведете.

Лъв

На вас, Лъвове, в началото на седмицата, може да ви се наложи да учите нови и интересни неща. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси или пътувания в чужбина. След четвъртък ще имате новости и нововъведения в службата, към които ще ви се наложи да се напасвате.  Възможни са обаждания или срещи с хора, с които от известно време сте загубили контакт.

Дева

Вие, Деви, ще имате една нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади седмица. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които или никога не сте правили или отдавна сте избягвали, за да успеете да овладеете положението и да имате така желания успех. Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Везни

Вие, Везни, ще си имате трудности с разпределяне на семейния бюджет в началото на седмицата. Не е изключено да възникне ненужен спор с половинката, от който ще ви се наложи да излезете с такт и внимание към чуждите нужди. След сряда е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии.
В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка. В любовен план са възможни разправии с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Стрелец

Вие, Стрелци, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите. След четвъртък голяма част от вниманието ви, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Козирог

При вас, Козирози, в началото на седмицата може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолея, тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След четвъртък се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може да имат нужда от вашата подкрепа.

Риби

Вие, Риби, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които ще се почувстват пренебрегнати или застрашени. Бъдете внимателни във финансов план, понеже съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.