Месецът на жената е тук и е време да проверим какво вещаят звездите за новата седмица. Тя ще е пълна с конфликти, но ще се радваме и на успехи.

 

Вижте какво ни очаква.

 

Овен

Вие, Овни, ще сте много загрижени и в услуга на другите през седмицата. Добре е, докато се раздавате и оказвате помощ на близки или не особено познати ви хора, да внимавате да не предизвикате ревност при партньора. При всички случаи е важно да му обърнете достатъчно внимание и да го поглезите, за да не се почувства пренебрегнат.

Много вероятно е да успеете да припечелите допълнителни средства и да получите забавени плащания.

Телец

Вас, Телци, ви чака една успешна в любовен план седмица. По всяка вероятност ще задълбочавате връзка и ще се сближавате с любимия заедно прескачайки ежедневните препятствия.

След сряда не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията си, обновите гардероба си или смените диетата си.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще се занимавате предимно с финансовите си дела и ще ревизирате разходите си. Много е вероятно да измислите план за по-доходоносни начинания и повече приходи.

След четвъртък е много вероятно доста да се оптимизирате и да започнете да черпите с пълни шепи от живота. Много вероятно е да направите успешна сделка или печеливша инвестиция, както и да стартирате важни за вас отношения.

Рак

Вие, Раци, ще помагате на възрастни роднини в началото на седмицата и ще им оказвате нужната за тях подкрепа. Внимавайте да не предизвиквате ненужни спорове при по-продължителен контакт, за да не ви се налага да се реванширате в последствие.

След четвъртък в работата ще срещнете хора, които да са ви полезни и да ви помогнат да реализирате важен за вас план. Много е вероятно да направите важен пробив и да имате успех с намисленото.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите много добро впечатление на хората, с които работите. Ще трупате дивиденти и ще израствате стремглаво в професията.

След четвъртък ще изкарате време с приятели и ще се позабавлявате с тях. По всяка вероятност ще участвате в социални събития и ще се срещнете с интересни хора, които да разширят мирогледа ви.

Дева

Вие, Деви, по всяка вероятност ще учите нови и интересни неща през седмицата. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци.

След четвъртък ще имате новости и нововъведения в работата. Не е изключено да имате смяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от обикновено.

Бъдете внимателни с разпространяването на клюки и споделянето пред заобикалящите, понеже не е изключено да се отплеснете и да издадете деликатни неща, които в последствие да ви създадат проблем.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, се очаква да имате нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади седмица. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Ако сте достатъчно старателни ще имате добро развитие в професионален и личностен план, както и напредък по важни въпроси.

Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма ще ви се наложи да помогнете.

Скорпион

Вие, Скорпиони, не е изключено да си имате разправии и пререкания с половинката в началото на седмицата. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да се концентрирате върху настоящия въпрос, избягвайки да нищите стари, вече не актуални проблеми. По този начин по-добре ще стигате до консенсус.

След четвъртък е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински процедури.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии.

В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка.

В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте наистина успешни в обществен план и докато отмятате задачите си, ще направите впечатление на важни за вас хора.

Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират.

След четвъртък голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Водолей

При вас, Водолеи, може да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата. Добре ще е да не ги задълбочавате с излишни анализи. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете.

След четвъртък ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Риби

Тази седмица ще бъде наистина продуктивна за вас, Риби. Ще стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.

След четвъртък се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може да имат нужда от вашата подкрепа.