Овен

Вие, Овни, ще посещавате различни социални събития в началото на седмицата. Не е изключено да се натъкнете на важни хора, които ще се окажат ключови в живота ви. Възможно е благодарение на тях да ви се отворят нови врати и възможности за развитие. След четвъртък са вероятни щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата е възможно да ви се наложи да се борите с конкуренти или съперници. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не губите почва под краката си. След четвъртък ще сте достатъчно систематични, последователни и старателни и ще успеете да докажете на всички около вас на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обекта на страстта си. След сряда ще се насочите да решавате служебните си ангажименти. Ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в работата си и пред висшестоящите.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата не е изключено да се занимавате със семейни или наследствени проблеми през седмицата, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси. Възможно е да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма. След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте изключително силно открояващи се и успешни. По всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Дева

Вие, Деви, ще сте много любопитни и ученолюбиви в началото на седмицата. Възможно е да задълбочите знанията си в интересна дисциплина или да полагате важен изпит. След четвъртък е много вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. Не са изключени изненади в службата и сред колегите. Възможно е да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено, но ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте. След четвъртък ще сте на романтична вълна и по всяка вероятност ще флиртувате активно с човек, с когото работите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След сряда фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.

Стрелец

При вас, Стрелци, в началото на седмицата не са изключени разправии с близък до вас човек, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще започне със значителни финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, от които да печелите в последствие. След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните ви до края на седмицата.

Водолей

Вие, Водолеи, е възможно да имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек през седмицата . Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от социалните си ангажименти и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с партньора. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си. Възможни са срещи с хора от висок социален ранг, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.