Най-вълнуващата седмица от февруари е вече тук. А какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак?

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще обърнете внимание на здравето си. Не е изключено да подобрите режима си на хранене и спорт.
Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.
След четвъртък са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата е важно да сте нащрек при боравенето с пари, защото има риск да допуснете грешки от невнимание, да ви измамят, ограбят или подведат.
След четвъртък е възможно да сте ангажирани предимно с интимни въпроси. Ще сте чувствителни и романтични и ще търсите чуждата близост и разбиране.
Много е вероятно връзките ви да търпят развитие и да ги задълбочавате.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще успеете да блеснете пред заобикалящите с нова придобивка или постижение. Ще бъдете оценени и добре приети в средата си.
След четвъртък е много вероятно да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да започнете ново хоби, спорт или диета.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е много вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.
След четвъртък не са изключени семейни ангажименти, изкарване на интензивно време с роднини, занимания с ремонти, грижа и обзавеждане на дома.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще се справяте добре със задачите си и ще имате успех.
След четвъртък не е изключено да получите интересни новини или съобщения.
Възможно е да се натъкнете на хора, които са важни за вас, но с които от известно време сте загубили контакт.

Дева

Вие, Деви, ще сте авантюристични и пълни с енергия през седмицата. Не е изключено да се запознаете с нестандартни хора, които доста да ви разширят мирогледа и чиято компания много да ви обогатява.
След четвъртък ще имате възможност да изкарате приятно време с любим човек и да се поглезите.

Везни

Вие, Везни, ще сте много загрижени за заобикалящите през седмицата. Ще се стараете да им помагате и да сте на разположение.
Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.
Не забравяйте да си оставите време за почивка и релакс.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата може да получите интересни обаждания или съобщения, които да ви отворят врати, към постигането на важна за вас цел. При всички случаи ще знаете, как да използвате контактите си по най-добрия за вас начин.
Бъдете внимателни с подписването на договори или сключването на сделки, за да не ви излъжат или подведат.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте откровени и няма да ви е до никакви игрички и лицемерие през седмицата. Не е изключено да засегнете близък до вас човек, но повечето ви заобикалящи ще ценят искреността ви.
В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора с палавото си поведение.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще участвате в различни социални събития. Ще се носите на гребена на вълната и ще блестите с постиженията и уменията си.
След четвъртък се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в работата си. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите.

Водолей

Вие, Водолеи, през седмицата ще постигнете компромиси и разбирателство с партньора и ще успеете да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни.
Ще станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции пред любимия и открито да говорите за желанията, чувствата и нуждите си.
Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и не бързайте прекомерно, понеже има риск да допуснете грешки.

Риби

Вас, Риби, в началото на седмицата ви очакват големи промени в професионален план. В работата ще ви се отворят добри възможности за сделки и развитие.
След четвъртък не е изключено да сте много емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.