Есен или зима? Кой сезон ви е по-любим? Намираме се на границата между двата и е най-добре да се възползваме от най-доброто, което може да ни предложи ноември. А какво очаква всеки зодиакален знак?

Овен

Вие, Овни, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Ще отмятате неотложни задачи и ще общувате с важни за израстването ви хора.
След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.
Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Телец

При вас, Телци, са възможни трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.
След четвъртък ще учите нови неща и ще обогатявате мирогледа си. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.
Възможни са изненадващи срещи с нестандартни и оригинални хора.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.
След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Рак

Вас, Раци, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да покажете талантите и уменията ви пред останалите. Ще бъдете в светлината на прожекторите и ще срещнете важно за вас одобрение.
В любовен план ви чакат големи успехи. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.
След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Дева

Вие, Деви, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини.
След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да пътувате или спортувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.
След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Скорпион

Вие, Скорпиони, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.
След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.
Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.
След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Козирог

Вие, Козирози, е вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да отложите важните неща за края на седмицата.
След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми или да се позабавлявате.
След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Риби

Вие, Риби, е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да сключите важни договори или сделки.
Не е изключено да получите забавени плащания или да спечелите допълнителни средства.
След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.