Днес започва най-романтичната седмица в годината. А какви изненади ще донесе тя на всеки зодиакален знак?

Овен

През седмицата ще сте силно ангажирани с имиджа си, както и с начина, по който ви виждат другите. Може да решите да промените косата или визията си или пък да си купите нова, правеща впечатление придобивка. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, за да не съкратите драстично бюджета си. Някои от вас ще бъдат оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения, както в личен, така и в професионален план.

Телец

Седмицата се очаква да е пълна с възможности и предложения. Много е вероятно да срещнете човек, който силно да ви развълнува и да разнообрази любовния ви живот. В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, от които по всяка вероятност ще излезете морални победители, но които доста ще ви напрегнат и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задачи.

Близнаци

През седмицата е много вероятно да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или любимия човек. Важно е да се стараете да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по лесно ще стигате до околните и ще имате шанса да се изясните с тях. В кариерата ще имате шанса да успеете да постигнете значителен напредък и да предприемете нови, значителни стъпки по стълбицата на успеха и просперитета. Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти.

Рак

В началото на седмицата ще успеете да направите голямо впечатление на заобикалящите и да събудите тяхната възхита и одобрение. Където и да решите да влагате енергията и старанието си, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи и ще се настройва на вашите вълни. След сряда е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

Лъв

Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от близък до вас човек. Добре е обаче да не прибързвате с конфронтацията, защото е много вероятно проблемът да е временен и нещата да се уравновесят с времето. В професионално отношение е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

Дева

В началото на седмицата ще се занимавате предимно с любимия човек и ще задълбочавате отношенията си. След четвъртък ще се фокусирате върху професионалните си ангажименти и не е изключено да приключите с проект, който от известно време подготвяте. Седмицата е подходяща за отделяне на внимание на външния вид и здравето.

Везни

При вас, Везни, началото на седмицата ще предложи ново запознанство, което не е изключено да се превърне в красива любовна история с потенциал за развитие и задълбочаване. След четвъртък са възможни неочаквани събития покрай работата ви. Не е изключено да получите повишение, нов проект или да имате нов колега, шеф или подчинен.

Скорпион

В началото на седмицата е възможно да поемете задачите на някой друг в службата. Внимавайте да не се претоварите много и не се сърдете на околните, ако не оценят подобаващо жертвата ви. Поради голямата ви социална активност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане, ще отшумят.

Стрелец

През седмицата не са изключени конфликти в семейството, които ще ви се наложи да потушавате с мека ръка и без излишно хабене на нерви. Финансово може да не се чувствате особено стабилни и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате спрямо чергата си и да не прибягвате до кредити или заеми.

Козирог

Ако сте родени под знака Козирог, е много вероятно да сте силно привлечени от някой от обкръжението ви и да търсите близостта му. Старайте се да сте романтични, но ненатрапчиви. Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки покрай тях.

Водолей

Възможно е да получите защита или подкрепа от влиятелни хора през седмицата. Някои от вас ще предприемат интересни пътувания, които силно ще ги развълнуват и разнообразят.  Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания.

Риби

През седмицата са възможни неочаквани срещи с хора от миналото ви, с които при всички случаи ще имате какво да наваксвате. След сряда е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.