Летните температури вече са тук, а заедно с тях се покачва градусът на настроението. А какво са подготвили звездите за всеки зодиакален знак?

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще се занимавате предимно с лични въпроси. Възможно е да изяснявате отношения с близки до вас хора. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с професионалните си дела. Внимавайте да не ви подведат и да не злоупотребят със служебното ви положение. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера. Не е изключено да се занимаете с любим ваш спорт или да посетите интересна дестинация.

Близнаци

Вие, Близнаци, търсите близост и разбиране от близките ви хора в началото на седмицата и самите вие ще сте много грижовни и разбиращи. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Рак

При вас, Раци, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют. След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.
В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.

Дева

В началото на седмицата вие, Деви, ще сте изключително фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Везни

В началото на седмицата вие, Везни, ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени спорове с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Скорпион

В началото на седмицата вие, Скорпиони, ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Стрелец

В началото на седмицата е възможно вие, Стрелци, да отворите нова страница във вашия живот и да намерите нова цел, към която да се насочите. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака една емоционално наситена седмица, прекарана с най-близките ви хора. Ще сте грижовни и ще се стараете да покажете на хората около вас, че държите на тях. След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми. След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.