Какво ни очаква през новата седмица? Какви изненади са ни подготвили звездите?

Овен

Вие, Овни, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини.
След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Телец

Вие, Телци, е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща в началото на седмицата.
Бъдете предпазливи със средствата за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.
След четвъртък ще приключите с важен за вас проект и ще сте доволни от постигнатото.

Близнаци

Вие, Близнаци, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.
След четвъртък не е изключено да се натъкнете на хора, с които сте изгубили контакт преди известно време.
Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Рак

Вас, Раци, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.
След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Лъв

Вие, Лъвове, е вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да отложите важните неща за края на седмицата.
След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Дева

Голяма част от вас Деви, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми или да се позабавлявате.
След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Везни

Вие, Везни, е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да сключите важни договори или сделки.
Не е изключено да получите забавени плащания или да спечелите допълнителни средства.
След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Ще отмятате неотложни задачи и ще общувате с важни за израстването ви хора.
След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.
Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Стрелец

При вас, Стрелци, са възможни трудности със средствата за комуникация и транспорт в началото на седмицата.
След четвъртък ще учите нови неща и ще обогатявате мирогледа си. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.
Възможни са изненадващи срещи с нестандартни и оригинални хора.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.
След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака една доста раздвижена седмица, през която ще имате шанса да покажете талантите и уменията ви пред останалите. Ще срещнете важно за вас одобрение.
В любовен план ви чакат големи успехи. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Риби

Вие, Риби, е възможно да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата.
След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.
По всяка вероятност уикенда ще се поглезите с нова прическа, обогатяване на гардероба или спа процедура.