Овен

В началото на седмицата ще се занимавате предимно с финансови въпроси. Ще търсите максимално обезщетение за дейностите, които предприемате и за усилията, които влагате и ще разпределяте спечелените средства практично и икономично.
След четвъртък ви чакат изненади от любим човек и романтични моменти с него.
Внимавайте със сделките, които сключвате, за да не бъдете подведени

Телец

В началото на седмицата ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за уменията и възможностите ви. При всички случаи ще напреднете значително в професионален план и ще стартирате важни за вас проекти.
След четвъртък ще се занимавате със служебните си ангажименти и не е изключено да оставите любовта да заден план. Бъдете внимателни, любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат и недооценен.

Близнаци

Ще сте доста напрегнати в началото на седмицата. Добре е да намерите начин да си починете и да се отделите от социалната си среда и ангажименти, отдавайки се на любим човек, хоби или спорт.
По този начин след четвъртък бихте могли с пълни сили да се впуснете в работния процес и да сте доста продуктивни.

Рак

В началото на седмицата ще успеете да срещнете хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Възможно е да стартирате нови начинания и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.
След четвъртък някои от вас ще направят значими покупки и ще се погрижат за визията и имиджа си.

Лъв

Ще имате голям пробив в кариерата и ще постигнете значителни професионални успехи в началото на седмицата. Нещата ще ви се случват от само себе си и с минимални усилия от ваша страна.
След четвъртък е възможно да афиширате връзка или да затвърдите отношения с любим човек. Свободните от вас ще получат интересни покани и предложения.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи пътувания в чужбина, срещи с чужденци или решаване на правни или философски проблеми.
След четвъртък е възможно да се впуснете в интересни флиртове и забавления или да заложите на семейния уют и да прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще сте склонни да виждате негативната страна на нещата и ще сте подозрителни към хората, с които сте в контакт. При всички случаи е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано.
След четвъртък е възможно да получите интересни предложения, които силно да ви развълнуват.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте много силно ангажирани с любовния си живот в началото на седмицата. Вероятно ще сте свръх емоционални във връзка партньора си и ще преживявате трудно различията в мненията ви. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни прозрения и да изгладите нещата по най-добрия възможен за вас начин.
След четвъртък не са изключени работа с чужди пари и инвестиции или ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата е вероятно да си имате дрязги с колеги или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите.
Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и собственото си развитие, толкова по-голям успех ще имате. Към края на седмицата се очаква да сте наистина доволни от резултатите, които сте постигнали.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата, ще сте много силно фокусирани върху професионалните си успехи и реализацията си в обществен план. Не всичко ще ви се получава лесно, но за сметка на това усилията ви ще бъдат възнаградени подобаващо.
След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще имате семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка и разтоварване. Важно е да се захващате най-вече с неща, които ви харесват и които ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си.
След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с любим човек

Риби

Вие, Риби, ще сте комуникативни и общителни в началото на седмицата. Много е вероятно да получите интересни обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.
След четвъртък не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за почивка или някакво хоби.