Какви изненади ни очакват през новата седмица? Какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак през втората седмица от месец март?

Овен

Вие, Овни, ще сте много докачливи в началото на седмицата. Старайте се да не си развалите отношенията с важни за вас хора заради прекалена подозрителност от ваша страна. След четвъртък ще се фокусирате върху работата си и ще успеете да напреднете по неотложни задачи, като ги отмятате ефективно и организирано. Не е изключено да си спечелите допълнителни средства и да направите важна покупка.

Телец

В началото на седмицата не са изключени неочаквани срещи и интересни обаждания от хора, с които сте загубили контакт от известно време. При всички случаи ще успеете да наваксате пропуснатото време и да възобновите близостта си. След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Чака ви една много продуктивна седмица, през която ще сте много ангажирани с парични и служебни въпроси. Много е вероятно да завършите успешно проект, с който сте ангажирани от известно време. След четвъртък ще имате възможност да си починете, да се отдадете на спа- или разкрасителни процедури или да изкарате ползотворно време с приятели.

Рак

В началото на седмицата ви очакват любовни вълнения. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. След четвъртък ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Лъв

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. След четвъртък ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни. В любовен план ще имате успех. Свободните от вас ще впечатлят човек, когото харесват с чара и остроумието си.

Дева

Голяма част от вас ще имат конфликти с близък човек през седмицата заради различия в мненията, финансови недоразумения или ревност. Постарайте се да не драматизирате излишно и да не влошавате ситуацията с прекалено изясняване или натякване на стари неща. След четвъртък бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

Вие, Везни, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Скорпион

На вас, Скорпиони, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или появата на нова възможност в личен или професионален план. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, последователни и конкурентно способни във връзка с нещата, които искате. След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, е възможно да имате нужда да се отделите от социалния живот, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките си хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте. След сряда ще се фокусирате върху печеленето и харченето на пари, само внимавайте да не се изхвърляте

Козирог

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Козирог. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Водолей

При вас, Водолеи, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи със задачите, които сте си поставили. След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби. Възможно е да ви изникнат проблеми със средствата за комуникация и транспорт. Подхождайте отговорно към тях.

Риби

Вие, Риби, е много вероятно да въведете нещо ново в живота си през седмицата. Не е изключено да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората. Ще сте позитивни и общителни и ще знаете как да се харесате на заобикалящите ви хора.