Температурите стават все по-ниски, а дните по-кратки. Есента несъмнено е тук, а заедно с нея идват и красивото очарование на сезона. А какво са ни подготвили звездите за тази седмица?

Овен

Вас, Овни, ви чака ползотворна седмица. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.
Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват, ще сте авантюристични и пълни с енергия.
След четвъртък е важно да сте внимателни на кого, какво казвате, за да не бъдете грешно разбрани.

Телец

Вие, Телци, през седмицата ще знаете как да се харесате, за да имате успех. Възможно е да получите похвала или протекция от важни и авторитарни хора.
В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте много състрадателни към другите в началото на седмицата и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.
Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Рак

Вие, Раци, ще имате пробив с важен за вас проект в началото на седмицата. Не е изключено да проведете ползотворни срещи с хора, които са важни за израстването ви.
След четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.
Възможни са трудности със средствата ви за комуникации и транспорт.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте отдадени на любовните си отношения в началото на седмицата. Ще задълбочавате и развивате връзките си и ще демонстрирате привързаността и обичта си към партньора по много и различни начини.
След четвъртък ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития.

Дева

Вие, Деви, ще направите важна покупка или инвестиция в началото на седмицата. Не е изключено да направите ревизия на приходите и разходите си.
След четвъртък голяма част от вас ще се отдадат на любов. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата не е изключено да отделите внимание на домовете си, като си купите нова вещ или уред или на семействата си, като се погрижите за възрастен роднина, партньора или децата си.
След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. Възможно е да получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата са възможни новости при колегите и колектива. Не са изключени ротации или нови попълнения.
След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.
Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате една доста успешна седмица, през която ще се впуснете в нови печеливши проекти и ще получите дълго чакана помощ или подкрепа.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.

Козирог

Ако сте родени под знака Козирог, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си.
След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с приключването на проект, който сте стартирали преди известно време.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си.
След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата е важно да внимавате на кого, какво казвате, за да не бъдете разбрани погрешно и да не се вкарате в излишни конфликти.
След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта на останалите.